chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Avtomobilska asistenca Porsche Slovenija
11.04.2018
VARNOST

Avtomobilska asistenca Porsche Slovenija

Med prometno nesrečo se lahko vaš avto poškoduje bolj, kot zgolj površinsko. Udarec v karoserijo je neprijeten in praske uničijo čar vozila, vendar je pomembno, ali je avtomobil še vedno dovolj varen in vas sposoben peljati. Kaj storiti, če obtičite sredi ceste?

Avtomobilska asistenca pomoč na cesti

Pokličite brezplačno številko asistence in priskočili vam bomo na pomoč:

  • Asistenca Volkswagen: 080 19 18

  • Asistenca gospodarska vozila Volkswagen: 080 19 17

  • Asistenca SEAT: 080 19 40

  • Asistenca Škoda: 080 19 41

  • Asistenca Audi: 080 19 15

  • Klici iz tujine: +386 1 58 25 102

Z Asistenco Porsche Slovenija želimo našim strankam zagotoviti pravočasno, profesionalno in ustrezno pomoč na cesti, ne glede na okoliščine nesreče ali okvare. Usposobljena ekipa naših strokovnjakov na cesti in v našem klicnem centru je primerno opremljena z asistenčnimi vozili in sodobno opremo so jamstvo, da bomo lahko hitro in uspešno pomagali ob nastalih tehničnih težavah in nesrečah. Pomoč vam je na voljo 365 dni v letu, podnevi in poznih nočnih urah. Na voljo v vsej Sloveniji in po celotni Evropi.

Če želite prijaviti škodo ali pa imate dodatna vprašanja o cenitvi ali popravilu poškodovanih vozil, obiščite našo spletno stran www.prijava-skode.si, ali pa se obrnite na naše strokovne sodelavce pri najbližjih poslovalnicah Porsche Inter Auto. Z veseljem Vam bomo pomagal

Z vami smo na vsakem kilometru

Če se bo na vozilu zgodila okvara ali boste udeleženi v nesreči z drugo osebo ali ob trku z divjadjo, bomo poskrbeli za vaše vozilo in za vas. Za vozilo bomo uredili popravilo na cesti ali zagotovili vleko in pomagali, da bo prišel vaš avto čim hitreje na servis, za vas pa vam na vašo željo priskrbimo nadomestni prevoz in podporo pri poti do cilja. Jamstvo mobilnosti, ki vam ga zagotavlja Asistenca Porsche Slovenija, velja za celo življenjsko dobo vašega vozila. Podaljša se z vsakim servisnim pregledom, ki je opravljen na pooblaščenem servisu za vaše vozilo v Sloveniji ter v skladu z Navodili za uporabo in Servisno knjižico.

Poskrbimo za vozilo, če pride do okvare ali se zgodi nesreča

  • Nudimo vam pomoč na cesti: Če boste z vozilom obtičali na cesti, se bomo takoj po klicu odpravili k vam. Manj zahtevna popravila bomo izvedli na kraju dogodka in poskrbeli, da se boste lahko s svojim vozilom odpeljali naprej. Brezplačno in hitro.
  • Vozilo odpeljemo z vleko in ocenimo popravilo: Včasih se zgodi, da z vozilom ne moremo nadaljevati poti. Če je potrebno večje popravilo in okvare ni moč odpraviti na cesti, vam bomo zagotovili brezplačno vleko do najbližjega pooblaščenega servisa.
 

Poskrbimo, da dosežete svoj cilj čim prej

  • Priskrbimo vam nadomestno vozilo: Zavedamo se, da je vaš čas dragocen. Če bomo morali vaše vozilo odpeljati s ceste in ga na servisu ne bodo mogli usposobiti za nadaljnjo vožnjo v treh urah, vam bomo priskrbeli nadomestno vozilo, da boste lahko nadaljevali pot. Z asistenco bomo krili do tri dni stroškov (odvisno od znamke) nadomestnega vozila.
  • Pomagamo vam pri prevozu in nastanitvi: Po potrebi pomagamo tudi drugače. Če bo mogoče, vam bomo uredili prevoz s taksijem, z vlakom ali letalom (tako ste varni, tudi če se vam zgodi nesreča v tujini). Če se bo pot zavlekla in do cilja ne boste mogli priti isti dan, bomo preverili, ali vam lahko uredimo prenočišče v hotelu. Pomagali vam bomo, da v nesreči ne boste obtičali v težavah.

Z vami smo, dokler težav ne odpravimo

  • Dostavimo vaše vozilo po popravilu: Če se bo okvara zgodila v Sloveniji, vam bomo vozilo, odpeljano z vleko, po popravilu na servisu dostavili. Če se vam bo okvara ali nesreča zgodila v tujini in tam vozila v treh dneh na servisu ne bo moč popraviti, bomo poskrbeli za prevoz vozila v Slovenijo.
  • Olajšamo vam dobavo rezervnih delov. Če pride do okvare ali nezgode, vam bomo lahko hitro dostavili potrebne nadomestne dele (proti plačilu) in krili stroške pošiljanja, carine, letalskega prevoza, paketne pošte ali hitre pošte.
  • Povrnemo vam dodatne stroške. Če boste imeli zaradi težav dodatne izdatke, kot so na primer stroški klicev ali parkirnina za vozilo, vam jih bomo povrnili.
  • Pomagamo vam tudi pri manjših težavah. Včasih naletimo na ovire ali manjše okvare, ki se jih lahko zelo hitro odpravi. Pomagali vam bomo pri manjših težavah, kot so izpraznjen akumulator, menjava poškodovanega kolesa, pomanjkanje motornega olja, hladilne tekočine ali goriva. Prav tako vam bomo povrnili stroške za pomoč na cesti oziroma morebitno vleko vozila zaradi točenja napačnega goriva ali okvare kolesa pri vozilu, ki je opremljeno s kompletom za popravilo pnevmatik, če vozila ne boste mogli sami usposobiti za vožnjo.

Zagotavljamo vam strokovno pomoč

Za nas je pomembno, da dobro poskrbimo za vaše vozilo, zato bomo zanj zagotovili primerno obravnavo. Usposobljena ekipa na cesti in v klicnem centru, primerno opremljena servisna vozila in povezava z mrežo pooblaščenih servisov so naša garancija, da vam bomo lahko pomagali, kot si želite.

Da bomo lahko okvare in posledice nezgod rešili v najkrajšem času in vam pa omogočili mobilnost in prihod na cilj takoj, ko je to mogoče, poskrbite da:

  • pokličete kontaktni center Porsche Slovenija ali pooblaščeni servis, takoj ko nastopi težava (številke zgoraj)
  • počakate na našo ekipo in ne izvajate popravil sami ali s pomočjo tretje osebe, upoštevate priporočila v navodilih za vaše vozilo
  • za servisna popravila vselej izberete pooblaščene servise
  • dokumentirate stroške, ki so nastali v postopku, in shranite morebitne račune

Porsche Inter Auto je uradno pogodbeno cenilno mesto za Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, Zavarovalnico Triglav in Zavarovalnico Sava.

Mi  bomo ocenilo vso škodo in poškodbe, ki so bile povzročene v nesreči BREZ OBISKA PRI ZAVAROVALNICI! Popravila opravljamo za Zavarovalnico Triglav, Zavarovalnico Sava, Grawe, Generali in Adriatic Slovenica.

Kontakt in dodatne informacije

Če želite prijaviti škodo ali pa imate dodatna vprašanja o cenitvi ali popravilu poškodovanih vozil, obiščite našo spletno stran www.prijava-skode.si, ali pa se obrnite na naše strokovne sodelavce pri najbližjih poslovalnicah Porsche Inter Auto. Z veseljem Vam bomo pomagali.

Porsche Ljubljana
Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana
Boltežar Pavlič
Servisni svetovalec za kleparsko - ličarsko delavnico
Tel.: (+386) 1 58 25 371
[email protected]

Porsche Verovškova
Verovškova 78, 1000 Ljubljana
Primož Pirc
Servisni svetovalec za kleparsko - ličarsko delavnico
Tel.: (+386) 1 53 03 610
[email protected]

Porsche Koper
Ankaranska cesta 10, 6000 Koper
Roland Matijević
Servisni svetovalec za kleparsko - ličarsko delavnico
Tel.: (+386) 5 611 65 66
[email protected]

Porsche Maribor
Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor
Jure Družovec
Servisni svetovalec za kleparsko - ličarsko delavnico
Tel.: (+386) 2 65 40 327
[email protected]

Porsche Ptujska Cesta
Ptujska cesta 150, 2000 Maribor
Mitja Zorec
Servisni svetovalec za kleparsko - ličarsko delavnico
Tel.: (+386) 2 450 26 79
[email protected]

 
 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.