chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. SEAT SERVIS: MENJAVA OLJA SEAT IBIZA 1.4, VEDNO VREDNO SEAT
15.05.2019
AKCIJA

SEAT SERVIS: MENJAVA OLJA SEAT IBIZA 1.4, VEDNO VREDNO SEAT

Enkratni popusti pri Vedno Vrednem Varčevalnem paketu za model SEAT Ibiza 1.4. Vse kar potrebujete v enem paketu! Vključeno: motorno olje, originalni oljni filter, delo menjave olja, 2-letno jamstvo na delo in material.

REDNI SERVIS Z MENJAVO OLJA SEAT IBIZA 1.4

UGODNO: SEAT servis menjava olja SEAT IBIZA SERVIS 1.4, bencinski motor, 1390 ccm (63 kW/86 KM) letnik 2008-2015

So servisi z menjavo olja sploh potrebni? Seveda so, opravite jih čimprej! Tako boste enostavno podaljšali življenjsko dobo vašega vozila znamke SEAT. Servis je potrebno opraviti vsako leto ali na 15.000 kilometrov, odvisno kaj nastopi prej v vašem primeru. Prepustite nam vzdrževanje vašega avtomobila in zagotavljamo vam, da boste v vožnji uživali še veliko let! Menjava olja in filtra bo poskrbela tudi za veliko večjo varnost in vrednost vašega jeklenega konjička.

SEAT servis Ljubljana - Porsche Verovškova

Menjava olja za model SEAT Ibiza 1.4, bencinski motor, 1390 ccm (63 kW/86 KM) starejša od štirih let pri Porsche Verovškova!

Pomembna Asistenca Porsche Slovenija!

Ob rednem servisu pri Porsche Inter Auto ohranite tudi asistenco. S storitvijo imenovano Asistenca Porsche Slovenija vam z veseljem in brezskrbno nudimo profesionalno in kakovostno pomoč na cesti. Strokovno usposobljena ekipa naših izkušenih strokovnjakov na cesti in v našem klicnem centru je primerno opremljena z asistenčnimi vozili in vso potrebno opremo. Zagotavljamo vam, da smo vam na voljo prav vedno in naše bogato znanje in oprema skrbijo za to, da bomo lahko izjemno hitro in uspešno pomagali ob vsakršnih težavah in nesrečah. Za vas je pomoč na voljo 365 dni v letu, tudi ponoči in po vsej Sloveniji ter po celotni Evropi. Na pot se odpravite brez skrbi, saj vam bomo v primeru težav priskočili na pomoč z Asistenco Porsche Slovenija.

SERVIS SEAT - zagotavlja brezskrbnost na cesti

Redno vzdrževanje vašega avtomobila je pomembno, saj ste samo tako lahko brez skrbi, da boste v vsakem trenutku uživali s svojim jeklenim konjičkom. Zaupajte ekipi Porsche Inter Auto!
SEAT servis, SEAT Ibiza servis, akcija SEAT
Izkoristite ugodno in strokovno menjavo olja za vaš avtomobil SEAT Ibiza 1.4 pri Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova, Porsche Koper, Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta. 

Znamka SEAT Ibiza servisni interval

Upoštevajte servisne intervale, ki jih je predpisal proizvajalec vašega avtomobila SEAT. Natančno opisane servisne intervale najdete v servisni knjižici, ki je priložena vozilu. Na voljo smo vam tudi za veliki servis.

VEDNO VREDNO SEAT
Več informacij o menjavi olja, redni servis SEAT Ibiza

Želite ugodno ceno menjave olja? Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!

Porsche Group Card - zvestoba se nagrajuje!
Brezplačno naročite kartico zvestobe in izkoristite številne ugodnosti, ki smo jih pripravili za vas. A to še ni vse! Osnovno različico kartice lahko nadgradite v plačilno kartico zvestobe, ki vam omogoča obročno odplačevanje za servis (pri menjavi motornega olja, zobatega jermena, zavornih ploščic, ...), nakup nadomestnih delov ali dodatne opreme.

 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.