chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Ponudbe in akcije

  1. Ponudbe in akcije
  2. VELIKO ZNIŽANJE RABLJENIH VOZIL - AKCIJA 2022
25.11.2022
Ponudbe in akcije

VELIKO ZNIŽANJE RABLJENIH VOZIL - AKCIJA 2022

Odlična priložnost za nakup rabljenega vozila - veliko znižanje z dodatnimi popusti najbolj iskanih vozil!

RABLJENA VOZILA - akcija pri Porsche Inter Auto

Odlična priložnost za nakup
V kolikor iščete rabljeno vozilo na portalu avto net ali vas zanima uvoz vozil iz tujine in se hkrati sprašujete, kako torej kupiti varno in preverjeno vozilo, da z njim pozneje ne boste imeli težav, ki kupcu kvarijo zadovoljstvo?

Odlična priložnost za nakup rabljenega avtomobila - pred dnevi smo se odločili, da stranke ob koncu leta presenetimo z še bolj ugodno ponudbo in velikim znižanjem cen rabljenih vozil. PREVERITE: seznam znižanih rabljenih vozil


ODKUP VOZIL

Odlična menjava staro za novo! Za vas nudimo odkup vozila in komisijsko prodajo vozil!


KALKULATOR FINANCIRANJA

Akcijsko financiranje za rabljena vozila po posebnih pogojih.


Preverite tudi trenutno zalogo rabljenih vozil:


Želite več informacij? Pokličite na 041 392 204. Z veseljem vam bomo pomagali!

Prilagoditev cen je močno oživilo povpraševanje
Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto pravi, da smo z aktualno prilagoditvijo njihovih cen rabljenih vozil močno oživili povpraševanje. Trenutno lahko potrdimo, da smo na podlagi zadnje korekcije cen na trgu še posebej konkurenčni, saj smo opazili občutno povečanje povpraševanj pri vseh modelih vozil. V naši ponudbi gre za količinsko omejeno zalogo. Vozila so že na zalogi v naših petih Porsche poslovalnicah in čakajo na kupce. Zato velja staro pravilo, kdor prvi pride – prvi pelje! Čisto preprosto.


Na zalogi tudi najbolj iskani modeli v Sloveniji 
Pri Porsche Inter Auto aktualno ponujamo res najbolj privlačne modele vozil. Vsa rabljena vozila so na zalogi in takoj dobavljiva. V naši ponudbi imamo TOP iskane modele. Najbolj priljubljeni so vsekakor naslednji modeli: VW Golf, VW T-Cross, VW Tiguan, Audi A3, Audi A4, SEAT Ateca in SEAT Leon, Škoda Kamiq, Škoda Octavia. Vse več povpraševanja beležimo tudi po električnih rabljenih vozilih: VW ID.3, ID.4, Škoda Enyaq iV, Audi Q4 e-tron.


VIDEO predstavitev vozil – popolna novost v Sloveniji
Kot strokovnjaki pri Porsche Inter Autu opravimo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže resnično stanje vozila: snemanje vseh tehničnih elementov avtomobila z videokamero. S tem si lahko kupec interaktivno ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup. "S toliko dodatnimi kontrolami nam res težko kaj uide, saj se te na 250 točkah tudi zares opravijo. Mislim, da v Sloveniji ponujamo res ekskluzivno noviteto, ki je ne boste našli pri nobenem drugem trgovcu rabljenih vozil. A če stranka kljub vsemu po nakupu še ni povsem zadovoljna, skupaj najdemo ustrezno rešitev in po potrebi zamenjamo tudi del, o katerem kupec dvomi. Zato lahko trdim, da pri nas ne kupujejo mačka v žaklju," dodaja Florjanc. Poglejte kanal YouTube Porsche Inter Auto Slovenija – Media, kjer je objavljenih že več kot 4.000 video posnetkov.

Image

Nič ne uide očem našim strokovnjakov
Zadovoljstvo z nakupom in seveda potem z vsakodnevno uporabo rabljenega vozila je prav tako pomembno in ravno pri rabljenih se lahko mi še posebej izkažemo. Kupcu damo v roke preverjen in zanesljiv avtomobil, ki povsem ustreza njegovim zahtevam in potrebam.


Natančnih 250 kontrolnih točk – brez izjem!
Tako gre vsako vozilo skozi 250 določenih kontrolnih točk, te pa so skrbno izbrane s strani naših strokovnjakov, ki poznajo delovanje vozila in njegovo uporabo. Vsak avtomobil, tudi če še ni kupljen, pregledajo. In še več, napi strokovnjaki opravijo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže dejansko stanje vozila: snemanje vseh elementov avtomobila z videokamero. S tem si kupec interaktivno ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup.


Vrhunsko Porsche Jamstvo RV PLUS
Eden od dejavnikov, ki prepričajo kupce rabljenih, je tudi ustrezno jamstvo. Da, tudi rabljena vozila imajo jamstvo, natančneje Porsche jamstvo RV Plus, ki pokrije nepredvidene drage stroške popravil. In to prinese s seboj tudi najbolj kakovostne rezervne dele, s katerimi je vozilo spet povsem zanesljivo. Dobro vzdrževano rabljeno vozilo je namreč eden od pogojev dobrega dela s strankami, saj je zadovoljna stranka prva »nagrada« vsakega prodajalca.

Image

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.