chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Naša načela

Porsche Holding si je v 60. letih svojega obstoja v preko 20 evropskih državah, na Kitajskem in v Južni Ameriki pridobil odličen ugled. Porsche Inter Auto d.o.o. je hčerinsko podjetje s 5. podružnicami v Sloveniji. Družbena odgovornost in visoke etične zahteve so podjetje pripeljale do tega, kar danes je: Največja maloprodajna veriga v Evropi na področju avtomobilizma. Kot podjetju, ki deluje globalno, Compliance podjetju Porsche Inter Auto pomeni, da njeni sodelavci poleg obstoječih zakonov upoštevajo tudi moralna načela, ki segajo daleč preko njih.

Ta načela (Kodeks poslovne etike) so zajeta v podjetju lastnih načelih obnašanja. Seveda veljajo za vse koncernske ravni in vse države, v katerih Porsche Holding deluje.

Skupina Porsche Holding

KAJ JE INTEGRITETA?

Integriteta pomeni delati pravilno zaradi osebnega prepričanja – z občutkom odgovornosti do našega podjetja, poslovnih partnerjev in kot član družbe. Integriteta vključuje tudi odločnost, da vztrajamo pri pravih načelih – ne glede na čustvene, gospodarske in družbene pritiske. V Porsche Inter Auto smo zavezani k delovanju v skladu z integriteto.

V primeru vprašanj v zvezi z integriteto se lahko obrnete na:

 • Kontaktna oseba: Nina Oblak
 • Telefonska številka: +386 1 58 25 375
 • E-mail: nina.oblak@porsche.si

https://www.volkswagenag.com/de/sustainability/integrity.html


REKLAMACIJE

Ste imeli težavo pri servisnih storitvah ali pri postopku prodaje vozil?
V primeru reklamacij se prosim obrnite direktno na poslovalnico, kjer vam bodo v čim krajšem možnem času odgovorili.

Za hitrejše reševanje reklamacije, prosimo pošljite čim več podatkov o vozilu ter priložite dodatno še račun, servisni nalog, sliko, itd. 

 

SPLOŠNI POGOJI VZDRŽEVANJA VOZIL


KAJ JE ZAKONITOST POSLOVANJA?

Zakonitost poslovanja pomeni spoštovanje vseh pravnih predpisov in določb ter naših notranjih pravil in smernic. Cilj zakonitosti je vnaprejšnje preprečevanje kršitev.

Porsche ne tolerira kršitev predpisov

Porsche jemlje vsa opozorila o možnih kršitvah predpisov zelo resno. Takšne informacije skrbno preišče in v odgovor na ugotovljene kršitve predpisov ustrezno ukrepa, v skladu z veljavnimi delovnopravnimi predpisi in predpisi o soodločanju.

Managerji, zaposleni, stranke, poslovni partnerji družb Porsche, javni uradniki ali drugi zunanji subjekti lahko prijavijo vsak namig o možni kršitvi predpisov glede družb Porsche sistemu varuhov (ombudsmanov).  Žvižgačem ni treba skrbeti zaradi povračilnih ukrepov ali drugih neugodnosti s strani družb Porsche, če prijavijo take kršitve.

Žvižgači lahko stopijo v stik z dvema zunanjima pravnikoma (varuhoma), ki poslujeta ločeno od družb Porsche preko različnih kanalov za prijavo 24 ur na dan brezplačno. Varuha obravnavata vse informacije, ki jih prejmeta, kot zaupne in zagotavljata, da žvižgači ostanejo anonimni.

Vsakdo, ki želi posredovati konkretna opozorila o možnih kršitvah predpisov glede družb Porsche, lahko stopi v stik z varuhoma, kot je navedeno spodaj. Varuha sta na voljo tudi za zaupen oseben pogovor.

Sistem zaščite žvižgačev

 

Centralni preiskovalni urad

 

Kontaktni podatki Varuhov

 • Dr. Rainer Buchert, odvetnik
 • Naslov: Bleidenstraβe 1, D-60311 Frankfurt am Main
 • Telefon: +49 (0)69 71033330 ali +49 (0)6105 921355
 • Fax: +49(0)69 71034444
 • e-pošta: dr-buchert@dr-buchert.de

 

 • Thomas Rohrbach, odvetnik
 • Naslov: Wildgäβchen 4, D-60599 Frankfurt am Main
 • Telefon: +49 (0)69 65300356
 • Fax: +49(0)69 65009523
 • e-pošta: rohrbach@ra-rohrbach.de

Podrobnosti o tem, kako stopiti v stik z varuhoma, so na voljo v nemškem, kitajskem, angleškem, francoskem, italijanskem, japonskem, portugalskem, ruskem, španskem in češkem jeziku s klicem na +49 (0) 69 65 30 04 90.  Pisna sporočila lahko pošljete tudi v slovenskem jeziku na navedene naslove (navadna pošta, elektronska pošta, itd.)


INFORMACIJE ZA DOBAVITELJE

Podjetje Porsche Inter Auto vedno išče najboljše dobavitelje. Poleg cene so pri izboru partnerjev glavni kriteriji še kakovost, zanesljivost, servis, trajnost in inovacije.

Da boste že vnaprej dobili vpogled v okvirne pogoje pri morebitnem sodelovanju z nami, si lahko s spodnjih povezav spodaj prenesete Splošne pogoje poslovanja in Kodeks poslovne etike za poslovne partnerje.

RABLJENA IN NOVA VOZILA - PORSCHEINTERAUTO.NET

Naša celotna zaloga AVTONET. Če vozila ne najdete med zalogo, vam lahko uredimo tudi UVOZ VOZIL. Preverite tudi kateri ELEKTRIČNI AVTOMOBILI so že v prodaji in kateri prihajajo v Slovenijo. Za vas lahko uredimo tudi REGISTRACIJE VOZIL. 

Znamke BMWMercedesToyotaVolvoFordMazdaOpelKIAPeugeotRenault, Nissan. Če potrebuje AVTOSERVIS ste pri ns na pravem mestu.

Porsche Inter Auto poslovalnice so pooblaščeni servis za Volkswagen servisAudi servis, SEAT servis, CUPRA servis, Škoda servis. Na voljo imamo ugodnejše servisne pakete Vedno vredno.Za vas imamo na voljo tudi električne polnilnice Vw Audi SEAT Moon!! 

Poglejte tudi: DasWeltAuto, Outletcars Slovenija, Porsche Rabljena vozila, Prijava škode Triglav Sava Generali Porsche, domača električna polnilnica, ... 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.