VEC O DOPOLNILNI OPREMI
01.11.2020

Ali poznane znamke zimskih gum resnično pomenijo kvaliteto?

Zimske gume Goodyear UltraGrip 9 so že dolgo na trgu in preverjene.
zimske razmere

Zimske gume Goodyear UltraGrip 9 so stalnica v ponudbah zimskih pnevmatik že več sezon zapored. Seveda ne pomeni, da znana znamka zimskih pnevmatik nujno pomeni kvaliteto, vendar kupci vedno povedo svoje. Glede na to, da omenjeni model že več let kraljuje med zimskimi gumami, verjetno je nekaj na tem, da znana znamka in znan model pomenijo določeno kvaliteto. 

Goodyear UltraGrip 9 zimske gume so kvalitetne in priljubljene zaradi naslednjih lastnosti, ki zagotavljajo odlične zmogljivosti v zahtevnih zimskih razmerah: 

  • imajo zelo kratko zavorno pot na zasneženih cestah
  • imajo hidrodinamične žlebove za aktivno odpornost proti akvaplaningu
  • imajo izboljšan indikator obrabe tekalne plasti

Več let zapored se UltraGrip 9 odlično uvrščajo na testih zimskih pnevmatik. Test zimskih pnevmatik preverja več točk, na katerih se moraj zimske gume dobro odrezati in UltraGrip 9 je bil potrjen s strani več različnih neodvisnih testiranj, med drugim tudi naših pri AMZS-ju (ADAC, ÖAMTC, Auto Motor Sport, in drugi). 

Vsekakor pa je vredno preveriti še kakšne druge ponudnike zimskih pnevmatik, saj ni nujno, da vse gume ustrezajo vašemu načinu vožnje in potrebam. 

Preverite še ponudbo zimskih pnevmatik za znamke Continental, Semperit, Sava in Barum. Zagotovite si odlične cene, ki so najugodnejše v celotni Sloveniji.