chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Audi A1 - zaloga novih in rabljenih vozil
03.08.2018
IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL

Audi A1 - zaloga novih in rabljenih vozil

Moderen smisel življenja v kompaktni obliki

Audi A1

Audi A1

Podobi vozila dajejo privlačnost številni dekorativni elementi in pestra paleta razpoložljivih lakov. Pokrov motornega prostora in pokrov prtljažnika objemata karoserijo, ramenska linija obkroža celotno vozilo, elegantna linija strešne kupole, v katero je vključen usmernik zraka, pa se izteka v zelo poševni C-stebriček. Na sprednjem delu prevladuje velika mreža hladilnika z enodelnim okvirom, ki ima prirezana zgornja vogala. Audi A1 Sportback navdušuje s športnimi potezami in z voznimi lastnostmi, ki so podobne avtomobilom srednjega razreda. Zaradi toge karoserije in kratke medosne razdalje je lahko zelo živahen in okreten. Serijsko je na voljo s štirimi, po želji pa brez doplačila tudi s petimi sedeži.

  • Izberite si novo vozilo, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska in ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila ter menjavi staro za novo ali staro za staro.


V Audiju vam po želji vgradijo strešno kupolo kontrastne barve. Notranjost Audija A1 Sportback je prostorna in kakovostno izdelana. Upravljalni elementi so pregledni, prefinjene kromirane letvice pa dizajn naredijo še bolj eleganten. Izvedbi design in sport kupcem omogočata, da si kupci prilagodijo model A1 Sportback še bolj individualno. Poleg njiju so na voljo paket design selection in športni paket S line ter številne druge možnosti za individualno zasnovo vozila – od barvnih prezračevalnih šob do dekorativnih folij za karoserijo.

 

Preveri zalogo vozil Audi A1:

Povsem nov paket je paket Active Kit, ki še posebej poudarja urbani značaj Audija A1. Ponudba multimedijskih sistemov je v prvi vrsti zasnovana za potrebe mlajših kupcev.
Na vrhu te ponudbe je MMI navigacija plus z modulom Audi connect. S tem modulom je mogoče iz vozila dostopati do storitev iz nabora Audi connect, vključuje pa tudi dostopno točko WLAN.

Med posebnostmi tega kompaktnega modela velja omeniti progresivno elektromehansko servokrmiljenje, kjer se stopnja servopodpore zmanjšuje z naraščanjem hitrosti vožnje. Poleg tega je njegovo delovanje možno prilagajati preko sistema Audi drive select. Voznik lahko tehnične module, na primer prilagodljive blažilnike, uporablja v različnih voznih profilih. V ponudbi so tudi platišča s premerom do 18 palcev.

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.