chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. AUDI SERVIS - najboljša izbira
22.02.2024
SERVISNE NOVICE

AUDI SERVIS - najboljša izbira

AUDI POOBLAŠČENI SERVIS LJUBLJANA, MARIBOR, KOPER - zakaj je pomembno, da servis vašega vozila zaupate strokovnjakom pri Porsche Inter Auto?

audi servis

Pooblaščeni servis Audi - katere so prednosti?

Audi servis  - ponosno vam predstavljamo naš Audi Servis, kjer vas pričakujemo z odprtimi rokami in najboljšo možno oskrbo za vaše vozilo. Vaše zaupanje je ključno in se zavedamo, da si želite le najboljše za svojega prestižnega sopotnika na cesti. Naša ekipa izkušenih tehnikov je strokovno usposobljena za servisiranje in vzdrževanje vašega Audija. Ne glede na to, ali potrebujete redni servis, popravilo ali pa le pregled vozila, vam zagotavljamo vrhunsko storitev, ki temelji na našem znanju, izkušnjah ter uporabi najnaprednejše tehnologije.


Kaj vam zagotavljamo pri Porsche Inter Auto?

Strokovnost: naši tehnični strokovnjaki so specializirani za vozila Audi in so nenehno nadgrajevani z najnovejšimi tehničnimi smernicami. Vaše vozilo je v varnih rokah izkušenih profesionalcev.

Originalni deli: pri popravilih in vzdrževanju vašega Audija uporabljamo izključno originalne nadomestne dele, kar zagotavlja optimalno delovanje in dolgotrajno zanesljivost vašega vozila.

Hitra in zanesljiva storitev: zavedamo se, da je vaš čas dragocen, zato si prizadevamo za hitro in učinkovito servisiranje vašega vozila, brez kompromisov pri kakovosti.

Priročnost: ponujamo vam fleksibilne termine za servisiranje, da se prilagodimo vašemu urniku in vašim potrebam. Naš cilj je, da je servis čim bolj priročen in brezskrben za vas.

Individualen pristop: razumemo, da so potrebe vsakega lastnika vozila različne. Zato se trudimo za individualen pristop, ki bo popolnoma ustrezal vašim željam in potrebam.


KONTAKT: Pokličite nas 041 392 204. Z veseljem smo vam na voljo.


Ne glede na to, ali gre za rutinski servis, popravilo poškodbe ali diagnosticiranje težav, nam zaupajte vašega Audija in prepričani smo, da boste zadovoljni z vrhunsko storitvijo, ki jo boste prejeli pri nas. Stopite v stik z nami že danes in dovolite, da vaš Audi ostane v najboljši možni kondiciji s pomočjo našega Audi Servisa. Nudimo vrhunski servisza vsa vozila Audi v naših poslovalnicah v Ljubljani, Kopru in Mariboru. Privoščite svojemu Audiju reden servis in vzdrževanje, s tem pa mu podaljšajte življenjsko dobo ter ohranite njegovo vrednost. Redne servisne pa se vedno splača delati pri pooblaščenemu serviserju, saj poleg profesionalnih standardov in kakovostnih storitev dobite še veliko ugodnosti:

  • dvoletna garancija na delo in vgrajene originalne dele
  • članstvo v Asistenca Audi – jamstvo mobilnosti
  • direktna povezava z matično tovarno Audi za odpravljanje napak
  • potrjena servisna zgodovina, ki ohranja vrednost
  • daljša življenjska doba in večja varnost


Audi redni, mali servis z menjavo olja - kaj vse je vključeno?

Audi menjava olja - nuddimo vam ugoden avtoservis z menjavo olja za vašega Audija za optimalno pripravljenost motorja in njegovo daljšo življenjsko dobo. Ker motorno olje s časom izgubi svoje prvotne lastnosti, je redna menjava olja nujna. 


Servis zavor Audi - poskrbite za vašo varnost!
Servis zavor Audi - vrhunske zavore ogromno prispevajo k vaši varnosti, zato je servis zavor z menjavo zavornih ploščic in diskov vitalen. Menjava zavor je narejena po navodilih in priporočilih proizvajalca Audi, zato vam garantiramo, da bo vozilo s servisa odpeljalo z zavorami v enakem stanju kot so bile ob samem nakupu vozila.


Katere storitve zagotavlja pooblaščeni Audi servis pri Porsche Inter Auto?

Redni servis: Redni servis vključuje menjavo olja, zamenjavo filtrov, pregled tekočin, pregled zavor in druga osnovna vzdrževalna dela. Stroški se lahko razlikujejo glede na model avtomobila in obseg storitev.
Popravila in diagnostika: Če avtomobil kaže kakršnekoli težave ali napake, lahko stroški vključujejo diagnostiko za ugotavljanje vzrokov težav ter popravila, kot so zamenjave okvarjenih delov ali popravila električnih in mehanskih sistemov.
Menjava pnevmatik: Stroški menjave pnevmatik se lahko razlikujejo glede na velikost in znamko pnevmatik ter storitve, ki jih vključuje menjava (npr. centriranje, uravnoteženje).
Dopolnilne storitve: To vključuje dodatne storitve, kot so čiščenje notranjosti, polnjenje klimatske naprave, pregled hladilne tekočine in drugo.
Originalni nadomestni deli: Porsche Inter Auto uporablja originalne nadomestne dele znamke Audi za zagotovitev kakovosti in združljivosti z vašim avtomobilom. 


Zagotavljamo vam vrhunske storitve asistenčne službe in kleparsko-ličarskega servisnega centra:

  • najkvalitetnejša avtokleparska in ličarska dela,
  • popravila karamboliranih in poškodovanih vozil vseh slovenskih zavarovalnic,
  • Asistenca Porsche Slovenija 
  • prijava škode in ureditev vseh formalnosti za uveljavitev škode pri zavarovalnicah,
  • avtokleparska in ličarska dela z uporabo originalnih nadomestnih delov,
  • popravilo manjših poškodb na laku (praska, odrgnina, itd.),
  • popravilo poškodovanih vozil - prijava škode
  • menjava vetrobranskih stekel,
  • vleka poškodovanih vozil,
  • zagotovljena nadomestna vozila v času popravila.

Ugodnejši Audi servis za vozila starejša od štirih let
Za vozila Audi, ki štejejo več kot štiri leta, smo pripravili ugodno servisno ponudbo za optimalno pripravljenost in vzdrževanje vašega vozila, da boste lahko ob vsakem servisiranju tudi privarčevali. Višja starost vozil namreč pomeni večjo možnost okvar, zato je redno servisiranje še toliko bolj pomembno! Varčevalni paketi Vedno vredno vam omogočajo ogromne prihranke istočasno pa boste poskrbeli za optimalno formo vašega jeklenega konjička.


Naša dela izvajamo v skladu s strogimi kakovostnimi in ekološkimi standardi ter navodili proizvajalca v cilju, da bo vaše vozilo ponovno takšno, kot si ga je zamislil proizvajalec.

Image

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.