NOVOSTI V SERVISU
17.06.2020

AUDI A3 REDNI SERVIS - paket menjave olja po ugodni ceni

AUDI A3 REDNI SERVIS: za vas smo pripravili ugodne akcijske pakete (Vedno vredno, Varčevalni paketi) za servis vozil Audi, ki vključujejo vse potrebno za strokovno menjavo olja.
AUDI A3 REDNI SERVIS

AUDI A3 REDNI SERVIS – paket menjave olja po ugodni ceni

Motorno olje je ključnega pomena za varno in učinkovito delovanje motorja v vašem vozilu Audi A1. V naših poslovalnicah pri servisiranju vozil uporabimo izključno profesionalno olje, priporočeno s strani proizvajalca vozil Audi. Zagotavljamo najboljšo kvaliteto olja, ki med drugim pripomore tudi pri zmanjševanju porabe goriva.

AUDI A3 SERVIS KONTAKT

Pokličite nas za več informacij o menjavi olja in se naročite na servis. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!

KDAJ SE DELA REDNI SERVIS?

Servisne intervale za redni servis menjava olja določa proizvajalec vozil Audi. Servisni intervali so običajno na 15.000 km ali vsako leto, odvisno, kateri pogoj je prej izpolnjen. Točen podatek najdete v servisni knjižici vašega vozila, saj imajo nekateri modeli določen servisni interval tudi na 30.000 km.

Preverite naše posebno ugodne akcijske pakete s katerimi boste močno privarčevali v sklopu programa Vedno vredno (Varčevalni paketi), ki smo jih pripravili za vas za vozila starejša od štirih let.

AUDI SERVIS SLOVENIJA

S strokovnim rednim servisiranjem poskrbite za brezhibno delovanje vseh vitalnih delov v notranjosti motorja in tudi za to, da v prihodnosti ne prihaja do večjih nepredvidenih okvar. V paketno ceno (redni, servis, menjava olja) - vse vključeno po posebno nizki ceni.

VSE VKLJUČENO - PAKETNA SERVISNA CENA

  • profesionalno motorno olje,
  • originalni oljni filter Audi,
  • delo menjave olja,
  • test akumulatorja,
  • asistenca Porsche Slovenija Audi, 24 ur na dan,
  • 24-mesečna garancija na delo menjave in originalne dele.


Pokličite nas za več informacij o menjavi olja in se naročite na servis. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!