NOVOSTI V SERVISU
15.06.2020

AUDI A4 REDNI SERVIS - ugodna akcijska cena

AUDI A4 REDNI SERVIS - preverite ugodno akcijsko ceno menjave olja za vaše vozilo Audi A4 za vozila starejša od štirih let (Vedno vredno, Varčevalni paketi).
AUDI A4 REDNI SERVIS

AUDI A4 REDNI SERVIS – ugodna akcijska cena

Prav zagotovo je pravočasna menjava olja in filtra v skladu z navodili proizvajalca Audi zelo pomembna. Večina lastnikov Audi A4 se odloča, da svoje vozilo zaupa v roke profesionalni in izkušeni ekipi na uradnem servisu Audi. Motorno olje ima dve poglavitni nalogi in sicer:

  • maže motor, še posebej ventile in s tem
  • preprečuje hitro obrabo motorja in tako omogoča dolgo življenjsko dobo avta

AUDI A4 SERVIS KONTAKT

Pokličite nas za več informacij o menjavi olja in se naročite na servis. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!

MENJAVA MOTORNEGA OLJA

V našem avtoservisu uporabljamo izključno profesionalna olja za vaš tip vozila Audi A4, z najboljšo kvaliteto. Menjavo motornega olja in filtra pa je potrebno opraviti na 15.000 ali 30.000 kilometrov oziroma vsako leto. Za točen podatek preverite v vaši servisni knjižici.

Preverite naše posebno ugodne akcijske pakete s katerimi boste močno privarčevali v sklopu programa Vedno vredno (Varčevalni paketi), ki smo jih pripravili za vas za vozila starejša od štirih let.

POOBLAŠČEN AUDI SERVIS

S strokovnim rednim servisiranjem poskrbite za brezhibno delovanje vseh vitalnih delov v notranjosti motorja in tudi za to, da v prihodnosti ne prihaja do večjih nepredvidenih okvar. V paketno ceno (redni, servis, menjava olja) - vse vključeno po posebno nizki ceni.

VSE VKLJUČENO - PAKETNA SERVISNA CENA

  • profesionalno motorno olje,
  • originalni oljni filter Audi,
  • delo menjave olja,
  • test akumulatorja,
  • asistenca Porsche Slovenija Audi, 24 ur na dan,
  • 24-mesečna garancija na delo menjave in originalne dele.

Pokličite nas za več informacij o menjavi olja in se naročite na servis. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!