NOVOSTI V SERVISU
17.06.2020

AUDI Q3 REDNI SERVIS - nižja akcijska cena menjave olja

AUDI Q3 REDNI SERVIS: nižja akcijska paketna cena za menjavo olja za vozila Audi Q3 starejša od štirih let v sklopu Vedno vredno Varčevalnih paketov.
AUDI Q3 SERVIS

AUDI Q3 REDNI SERVIS – ugodna akcijska cena

Zagotovo si želite, da bo vaš Audi Q3 dosegel dolgo življenjsko dobo. Zato je ključnega pomena, da opravljate redne menjave olja in oljnega filtra. Menjavo motornega olja in filtra pa je potrebno opraviti na 15.000 ali 30.000 kilometrov oziroma vsako leto. Za točen podatek preverite v vaši servisni knjižici! Pri tem vam lahko svetujemo tudi mi. 

AUDI Q3 SERVIS KONTAKT

Pokličite nas za več informacij o menjavi olja in se naročite na servis. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!

MENJAVA OLJA

V naših poslovalnicah uporabljamo izključno profesionalna olja za vaš tip vozila Audi Q3, z najboljšo kvaliteto. 

Preverite naše posebno ugodne akcijske pakete s katerimi boste močno privarčevali v sklopu programa Vedno vredno (Varčevalni paketi), ki smo jih pripravili za vas za vozila starejša od štirih let.

AUDI SERVISIRANJE

Menjava motornega olja - redne menjave olja ohranjajo motor vašega Audi Q3 čist in tako boste tudi dosegli daljšo življensko dobo vašega vozila. Menjava olja ščiti tudi druge dele motorja!

V paketno ceno (redni, servis, menjava olja) - vse vključeno po posebno nizki ceni.

VSE VKLJUČENO V PAKETU - PAKETNA SERVISNA CENA

  • profesionalno motorno olje,
  • originalni oljni filter Audi,
  • delo menjave olja,
  • test akumulatorja,
  • asistenca Porsche Slovenija Audi, 24 ur na dan,
  • 24-mesečna garancija na delo menjave in originalne dele.


Pokličite nas za več informacij o menjavi olja in se naročite na servis. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!