chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Audi servis - kaj vse vključuje
20.06.2021
SERVISNE NOVICE

Audi servis - kaj vse vključuje

Ker verjamemo da želite svojemu Audiju le najboljše, ga odpeljite na pooblaščeni servis Porsche Inter Auto v Ljubljano, Koper ali Maribor.

Audi servis

Audi servis: redni servis vašega vozila Audi in njegovo redno vzdrževanje je izjemnega pomena za daljšanje življenjske dobe, ohranjanje vrednosti vozila ter navsezadnje za njegovo nemoteno, zanesljivo ter varno uporabo. Veliko ljudi pa se za avtoservis odloči na podlagi najnižje cene, kar nikakor ne predstavlja najboljše vrednosti. Preverite razloge zakaj se splača odpraviti v pooblaščeni servis!

  • AUDI mali servis - menjava motornega olja
  • AUDI veliki servis - menjava zobatega jermena
  • AUDI menjava amortizerjev - blažilnikov
  • AUDI menjava zavornih ploščic - menjava zavor

KONTAKT: Za izdelavo ponudbe ali rezervacijo termina pokličite na 031 616 918 ali pa se obrnite na vam najbližjo poslovalnico Porsche Inter Auto. 

Pooblaščeni servis Audi

Na pooblaščenem servisu Audi bo za vašega Audija dobro poskrbljeno, saj vas bo pričakal profesionalen serviser, ki je strokovnjak na svojem področju. Mehanikom na Porsche Inter Auto je zagotovljeno neprestano izobraževanje in servisersko znanje na najvišjem nivoju. Servis je tudi direktno povezan z matično tovarno, kar jim omogoča hitro in učinkovito reševanje najzahtevnejših opravil. Poleg tega vam pripada še dvoletno jamstvo na delo in vgrajen material ter članstvo v Asistenca Porsche Slovenija – Audi.

Servis Audi - Audi A3 servis, Audi A4 servis

  • profesionalno olje
  • originalni oljni filter
  • menjava tesnilnih obročev
  • delo - menjava olja
  • 2-letno jamstvo na delo in material
  • asistenca Audi Porsche Slovenija

Redni servis Audi je bistvenega pomena za ohranjanje vrednosti vašega vozila in za njegovo daljšo življenjsko dobo. Redni servis avtomobila pomeni za vašega Audija tako nekako kot vaša redna ustna higiena. Redni servis vključuje menjavo olja in oljnega filtra. Menjava olja Audi se opravlja načeloma vsako leto ali na nekje 15.000 km, odvisno od tega, kaj je prej izpolnjeno. Veliko avtomobilskih nesreč se na cesti zgodi tudi zaradi zanemarjanja rednega pregledovanja svojega avtomobila, zato poskrbite, da bo vaše vozilo Audi vedno v optimalni formi.

Image

Veliki servis: Audi A4 veliki servis

Zobati jermen je obrabni del, ki ga je potrebno redno menjavati vsakih 60.000 do 200.000 km. Zobati jermen je namreč izpostavljen velikim obremenitvam, zato redna menjava zobatega jermena Audi bistvena za zanesljivost avtomobila ključna, saj se med vožnjo močno obrablja. V nasprotnem primeru lahko pride zaradi poškodbe zobatega jermena do hujših poškodb motorja. Najpogostejši znaki okvare so hrup, ločitev zob in tkanine od strukture, tekalne sledi na strani zob, razpoke na hrbtni strani, … Ne odlašajte s pregledom in se izognite dodatnim stroškom pravočasno! Vaš Audi A4 vam bo hvaležen.

Kdaj veliki servis Audi A4?

Točne podatke, kdaj je potrebno opraviti veliki servis, najdete v svoji servisni knjižici. Najpogosteje je potrebno veliki servis opraviti med 100.000 in 200.000 km, na to pa vpliva več faktorjev kot na primer starost zobatega jermena, temperaturna nihanja ter starost vozila, ki tudi vplivajo na življenjsko dobo zobatega jermena.

Spoznajte še novega električnega Audi Q4 e-tron in novi Audi e-tron GT!

Pokličite nas - za vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo. 

Porsche Koper


Porsche Ljubljana


Porsche Maribor


Porsche Ptujska cesta


Porsche Verovškova


Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.