chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Avto oglasi - preverjeno z garancijo!
21.08.2020
NOVOSTI MED RABLJENIMI VOZILI

Avto oglasi - preverjeno z garancijo!

AVTO OGLASI različnih spletnih strani ponujajo mnogo informacij. Na naši strani www.porscheinterauto.net pa boste našli več kot le avto oglase.

AVTO OGLASI

AVTO OGLASI

Se sprašujete zakaj kupiti rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto?
Podjetje Porsche Inter Auto d.o.o. je v Sloveniji največji trgovec z vozili, s petimi poslovalnicami. Pri nas lahko kupite nova, TESTNA VOZILA in RABLJENA VOZILA znamk Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda in Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri nakupu vozil iz programa Das WeltAuto boste našli raznoliko ponudbo – RABLJENI AVTOMOBILI z tehnično kontrolo kakovosti ter profesionalno optično pripravilo.

Pet razlogov zakaj kupiti rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto:

  • Izjemno kvalitetna in največja ponudba rabljenih vozil v Sloveniji;
  • Preverjeno ozadje avtomobila in zgodovina vozil;
  • Dobro vzdrževana, temeljito pregledana vozila;
  • Zagotovljena garancija;
  • Kvalitetne storitve, pri prodaji in servisih.​

Naši AVTO OGLASI niso samo ponudba kompaktnih osebnih avtomobilov. Če Octavia, Golf, Polo ali Audi A3 niso med vašimi trenutnimi interesi, boste v naši ponudbi našli tudi večje avtomobile, na primer zelo priljubljene modele VW Passat, Škoda Superb ali Audi A6. Avtomobilizem je naša strast, če gre za SUV ali za kompaktno limuzino ali karavan, avto z dizelskim ali bencinskim motorjem - našli ga boste pri nas!

AVTONET 

Porsche Inter Auto rabljena vozila
AVTONET je spletna stran, ki ponuja na slovenskem trgu največjo izbiro novih in rabljenih vozil. Tudi naša vozila oglašujemo na strani AVTONET. Če boste iskali novo ali rabljeno vozilo blagovnih znamk VW, Audi, SEAT, Škoda ali Porsche, ga boste našli tudi na strani avto net. Ste si izbrali vozilo, pa imate dodatna vprašanja? Bi radi preverili objavljene podatke o vozilu ali povprašali po možnostih ugodnega financiranja? EDINI V SLOVENIJI! Pri nas ne čakate v vrsti - pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH, dodatno se lahko posvetujete z našimi izkušenimi strokovnjaki.

Pred nakupom priporočamo preizkus vozila
Najsi bo to službeno podjetja Porsche Inter Auto ali Porsche Slovenija ali katero od drugih rabljenih vozil, pri nas ste vedno dobrodošli na testni vožnji. Zavedamo se namreč, da pravi občutek o avtomobilu dobimo šele takrat, ko z njim opravimo vsaj nekaj kilometrov. Konec koncev gre za nakup, ki bo z vami vsaj nekaj let, zato tega nikakor ne jemljemo zlahka, vi pa tudi ne. Vaše delo smo še nekoliko olajšali, saj se na testno vožnjo preprosto prijavite s klikom na gumb z napisom PREIZKUS pred nakupom. Ne le, da so za preizkus na voljo vsa vozila iz ponudbe, temveč se bomo po najboljših močeh prilagodili tudi vašim časovnim zahtevam. Le vpisati morate želeni datum in uro vožnje, pa bomo storili vse, kar je v naših močeh, da bomo vaši želji ugodili.


REGISTRACIJA VOZIL 

REGISTRACIJA VOZIL
, podaljšanje registracije in vse druge storitve za vaš avtomobil lahko opravite v poslovalnicah Porsche Verovškova v Ljubljani in Porsche Maribor v Mariboru. Prihranite si čas, ki bi ga sicer porabili za obisk drugih registracijskih organizacij in uredite registracijo vozila pri nas. 

 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.