chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. AVTOSERVIS: 5-krat v Sloveniji pri Porsche Inter Auto
10.01.2020
NOVOSTI V DELAVNICI

AVTOSERVIS: 5-krat v Sloveniji pri Porsche Inter Auto

Bi radi podaljšali življenjsko dobo vašega vozila?  Naj za to poskrbijo poslovalnice Porsche Inter Auto, kjer bomo opravili najbolj kvalitetne servisne storitve - garantirano najboljši AVTOSERVIS v Sloveniji za znamke VW, Audi, SEAT, Škoda in Porsche!

AVTOSERVIS SLOVENIJA

AVTOSERVIS - ohranite dolgo življenjsko dobo vašega vozila

Vsako vozilo potrebuje za ohranitev varnosti, zmogljivosti, nizko porabo in dolgo življenjsko dobo redno opravljanje servisov. Za vse to poskrbimo pri avtoservis Porsche Inter Auto z rednim vzdrževanjem vašega vozila. Redni in pravočasni servisi zagotavljajo, da boste z vašim jeklenim konjičkom prevozili še veliko srečno prevoženih kilometrov.

Iščete najboljši pooblaščen avtoservis?

Naj vaš avtomobil ohrani visoko vrednost, nizko porabo in zmogljivosti! Ker čisto vsak avtomobil potrebuje menjavo olja, vam sporočamo, da lahko v Porsche Inter Auto polsovalnicah opravite menjavo olja v vašem vozilu po ugodnejši ceni. Posvetili se vam bodo naši izkušeni strokovnjaki in poskrbeli, da bo vaš avtomobil deloval še veliko kilometrov. Se sprašujete: menjava olja na koliko kilometrov? Ta podatek piše v servisni knjižici vašega vozila, a običajno morate redni servis z menjavo olja opraviti med 15.000 in 30.000 kilometri.

Avtoservis - kontakt

  • Želite pridobiti ponudbao za avtoservis vašega vozila? Pokličite našo sodelavko in vam bo z veseljem pomagala s ponudbo in nasveti!
  • Pokličite našo sodelavko Martino na telefon 031 616 918!

Originalni nadomestni deli na pooblaščenem avtoservisu

Vsem strankam zagotavljamo vgradnjo originalnih nadomestnih delov, poleg tega jim za vgrajene originalne dele in opravljeno delo nudimo 24-mesečno garancijo. Originalni deli omogočajo brezhibno ujemanje in delovanje, zato vozilo deluje še bolj suvereno. Zagotovo se boste po obisku servisa počutili bolj varno, prav tako pa bo poskrbljeno za varnost vaših sopotnikov. Vaš jekleni konjiček bo z vgrajenimi originalnimi deli na avtoservisu Porsche Inter Auto zagotovo dosegel dolgo življenjsko dobo. 

 

Kontakt za vaš servis vozil

Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!

  • Avtoservis Porsche Ljubljana: Volkswagen, Audi, Porsche
  • Avtoservis Porsche Verovškova: Audi, Škoda, Seat, Volkswagen
  • Avtoservis Porsche Koper: Volkswagen, Audi, Škoda
  • Avtoservis Porsche Maribor: Volkswagen, Audi, Škoda
  • Avtoservis Porsche Ptujska cesta: Audi, Volkswagen, Škoda

Kaj pridobim z rednim servisom? Asistenco!

Ob rednem servisu pri Porsche Inter Auto ohranite tudi asistenco. S storitvijo imenovano Asistenca Porsche Slovenija vam z veseljem in brezskrbno nudimo profesionalno in kakovostno pomoč na cesti. Strokovno usposobljena ekipa naših izkušenih strokovnjakov na cesti in v našem klicnem centru je primerno opremljena z asistenčnimi vozili in vso potrebno opremo. Zagotavljamo vam, da smo vam na voljo prav vedno in naše bogato znanje in oprema skrbijo za to, da bomo lahko izjemno hitro in uspešno pomagali ob vsakršnih težavah in nesrečah. Za vas je pomoč na voljo 365 dni v letu, tudi ponoči in po vsej Sloveniji ter po celotni Evropi. Na pot se odpravite brez skrbi, saj vam bomo v primeru težav priskočili na pomoč z Asistenco Porsche Slovenija.

Porsche Group Card - zvestoba se nagrajuje!

Brezplačno naročite kartico zvestobe in izkoristite številne ugodnosti, ki smo jih pripravili za vas. A to še ni vse! Osnovno različico kartice lahko nadgradite v plačilno kartico zvestobe, ki vam omogoča obročno odplačevanje za servis (pri menjavi motornega olja, zobatega jermena, zavornih ploščic, ...), nakup nadomestnih delov ali dodatne opreme.

 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.