NASVETI
05.09.2018

Brezplačno jamstvo ob nakupu pnevmatik Continental se izplača!

Ob nakupu pnevmatik morate biti pozorni na številne dejavnike, tudi na malenkosti, ki se lahko izkažejo za zelo pomembne in koristne.
Zasnežena cesta

Zimske gume Continental na testih pnevmatik iz leta v leto dosegajo najboljše rezultate. A kakovost in odlične vozne lastnosti nista edina argumenta, zaradi katerih vam jih priporočamo.

Ob nakupu zimskih pnevmatik Continental na pooblaščenem servisu Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT in Volkswagen Gospodarska vozila vam pripada brezplačno 2-letno jamstvo.

Dopolnilno jamstvo vam lahko prihrani tudi kakšen glavobol, saj ponuja kritje pri poškodbah zaradi robnikov, vandalizma ali ostrih predmetov, ki se zapičijo v pnevmatiko.

Pri nakupu zimskih pnevmatik v poslovalnicah Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova, Porsche Koper, Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta vam bodo svetovali o najboljši izbiri, vam pnevmatike namestili na vaše vozilo ter vam do naslednje sezone shranili letne pnevmatike. V primeru poškodbe, preluknjanja, udarca ob oviro ali vandalizma pa vam zahvaljujoč kritju, ki ga zagotavlja 2-letno brezplačno dopolnilno jamstvo, ne bo treba seči v denarnico.