chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. news

You can find all current news from (company name) here

  1. Novice
  2. CONTINENTAL APPROVED WEBSHOP SLOVENIJA
31.08.2022
SERVISNE NOVICE

CONTINENTAL APPROVED WEBSHOP SLOVENIJA

Continental pnevmatike - varen spletni nakup s potrditvijo Continentala.

ZIMSKE PNEVMATIKE

Continental Approved Webshop - potrjena strokovna izkušnja

Porsche Inter Auto je eden izmed največjih ponudnikov pnevmatik Continental v Sloveniji. Pred kratkim smo za prejeti naziv „Continental Approved Website“ (certificirana spletna trgovina družbe Continental) še posebej ponosni. Ta logotip namreč pomeni, da je spletna trgovina shop.porscheinterauto.net uradni partner družbe Continental in da ponudba izdelkov in storitev v spletni trgovini ustreza največjim kriterijem kakovosti, ki jih določa proizvajalec Continental. Porsche Inter Auto je tako prvi in edini avtotrgovec s tem nazivom v Sloveniji (tudi v koncernu Porsche Holding).


Continental Approved Webshop - katere so prednosti za stranko?

  • dodatne storitve za stranke
  • podpora in strokovno svetovanje
  • najvišja kakovost nakupov
  • najboljšo uporabniško spletno izkušnjo
  • zagotavljanje zanesljivih partnerjev za montažo
  • transparentne postopke naročanja in plačevanja
  • tehnična podpora in svetovanje ob nakupu

Continental pnevmatike - preverite ponudbo:

Certifikat spodbuja zaupanje v najvišjo kakovost nakupov že na prvi pogled in zagotavlja najboljšo uporabniško spletno izkušnjo z osredotočanjem na pričakovanja strank, opaznost pnevmatik družbe Continental, zagotavljanje zanesljivih partnerjev za montažo, transparentne postopke naročanja in plačevanja ter dodatne storitve za stranke, kot so tehnična podpora in svetovanje ob nakupu.


''Z vrhunskim sodelovanjem s strani znamke Continental smo postali prvi trgovec vozil v Sloveniji, odlikovan z CONTINENTAL APPROVED WEBSHOP certifikatom za spletno prodajo pnevmatik Continental, na kar smo še prav posebej ponosni! Certifikat dokazuje, da dosegamo najvišje standarde kakovosti znamke Continental. Stranke cenijo kakovost, hitro dobavljivost in strokovno svetovanje naših strokovnjakov ob nakupu.'', pravi Matic Tomažič, specialist za digitalni marketing.

Image

Na fotografiji od leve proti desni: Igor Kocjančič, vodja Marketinga, Porsche Inter Auto, Balint Szarka, Head of OEM Aftersales & Business Development Manager SEE (Southeast Europe), Continental, Zita Koch, Business Development Manager, OEM Aftersales EMEA, Business Area Replacement Tires EME, Continental, Patrick Leuschner, International Key Account Manager VW Group OEM Aftersales, Business Area Replacement Tires EMEA, Continental, Matic Tomažič, Digitalni Marketing, Porsche Inter Auto, Marko Gerjevič, Vodja Skladišča, Porsche Ljubljana, Porsche Inter Auto, Vid Pučko, Key Account Manager OEM - Continental Tires, Continental. 

Image

Continental pnevmatike
Zimske pnevmatike

WinterContact TS 870
WinterContact TS 860
WinterContact TS 850

Celoletne pnevmatikeAll Season Contact
Letne pnevmatike 

SportContact 7

PremiumContact 6

EcoContact 6

AKCIJA ZIMA 2022-2023: izkoristite kupite pnevmatike preko spleta  shop.porscheinterauto.net. Za več informacij glede zimskih pnevmatik, nas pokličite na 041 392 204.
 

Image

Continental "proizvajalec pnevmatik leta 2022" po zaslugi svoje nenehne predanosti inovacijam na področju tehnologij in trajnostnega razvoja

Mednarodna revija Tire Technology International (TTI), je družbi Continental podelila priznanje "proizvajalca pnevmatik leta". Leto 2022 je že tretje leto v zadnjih osmih letih, v katerem je Continental osvojil prestižno priznanje proizvajalca pnevmatik leta, kar dokazuje njegovo posebno predanost tehnološkim inovacijam, ki so vodilne na trgu in osredotočene na varnost in trajnostni razvoj. Tokrat je bila žirija navdušena nad številnimi dosežki podjetja v preteklem letu, med drugim tehnologijo ContiRe.Tex, drugo generacijo pnevmatike Extreme E, bogatim naborom raziskovalnih sodelovanj ter pnevmatiko Conti GreenConcept, če jih naštejemo le nekaj.

Priznanja revije TTI za inovacije in odličnost veljajo za najpomembnejša priznanja v panogi in pomenijo nagrado za najnovejši razvoj in napredek v tehnologijah pnevmatik podjetij iz vsega sveta. Tudi letos so bile pri merilih za izbiro v ospredju tehnološke inovacije za nadaljnje izboljšanje varnosti in trajnostno naravnanih izdelkov, o podelitvi priznanj pa je odločala mednarodna žirija v sestavi več kot 20 novinarjev in vodilnih strokovnjakov iz panoge pnevmatik. 


Continental pnevmatike za vsa vozila, vse letne čase, večkrat nagrajene
Od svoje ustanovitve leta 1871 si Continental prizadeva za en cilj: prinašati varnost na ulice brez kompromisov za užitek v vožnji in udobje. Od prve pnevmatike s profilom na tekalni plasti na svetu do vizionarske pnevmatike eContact ter inovacij v avtomobilski varnosti - že več kot 150 let stalno razvijajo in nadgrajujejo svoje znanje o mobilnosti, prevozih in procesih. Medtem ko to berete, več kot 240.000 zelo usposobljenih zaposlenih v 61 državah dela za ta cilj.

Rezultat tega vložka so najvišje ocene za pnevmatike Continental, kar tudi dokazujejo z večkrat nagrajenimi pnevmatikami, ki jih redno testirajo neodvisne mednarodne revije. Od leta 2007 so izdelki Continental prejeli najvišjo oceno priporočljivosti v skoraj 80 % vseh testov. Poleg tega je bilo podjetje izglasovano za vrhunsko znamko pnevmatik v priznanih avtomobilističnih revijah, kot sta AutoBild ter AutoZeitung, in je prejelo nagrado revije auto motor sport za najboljšega proizvajalca v 50 letih testiranj.  Zagotavljajo, da bodo s stalnim razvojem pnevmatik poskrbeli za nadaljevanje te tradicije.

Continental se tako uvršča med vodilne proizvajalce na področju tehnologije proizvodnje pnevmatik in ponuja bogat prodajni program za osebna vozila, gospodarska vozila in specialna vozila ter tudi dvokolesna vozila.

Login to the newsletter

One step ahead! Our newsletter keeps you up-to-date about our activities and exclusive special promotions!

The input data is not valid. Please try again.

please choose a salutation

Sadly, a problem occured while signing up to the newsletter. Please try again later.

checkbox_default

Thank you!

You successfully signed up to our newsletter.

You will reciee an e-mail containing a verification link, to finish your registration.