NOVOSTI PRI ZNAMKI SEAT
05.11.2020

Cupra Porsche Verovškova

Novi in inovativni modeli Cupra za športnike po duši.
CUPRA Formentor

CUPRA PORSCHE VEROVŠKOVA - novi modeli Cupra Formentor in Cupra Ateca vas že čakajo v poslovalnicah Porsche Verovškova, ki je uradni trgovec za znamko CUPRA. Cupra je športna znamka, po novem neodvisna od znamke SEAT, čeprav so njihovi modeli vozil pravzaprav športne različice SEATovih. Znamka CUPRA je v prejšnjem letu (2019), kar je le njeno drugo leto poslovanja, povečala svojo prodajo za rekordnih 71,8%. V številkah je to približno 24.700 prodanih vozil, njihov paradni in najbolj prodajani model pa je bil CUPRA Ateca. 

Z modelom CUPRA Ateca pa niso prenehali, temveč so zanovali povsem svoj model vozila. Tudi na slovenski trg prihaja SUV športni terenec CUPRA Formentor! Morda vas zanima CUPRA Formentor cena? Osnovni model z bencinskim motorjem se bo prodajal od 45.335 € dalje, odvisno od izbrane opreme. Gre za luksuzni in športni model, ki ga vsi ljubiteljji znamke CUPRA že resnično nestrpno pričakujejo. CUPRA Formentor združuje osupljiv dizajn, izjemno visokozmogljive pogonske sisteme in pa tudi visoko uporabnost.

CUPRA pa je predstavila tudi svojo četrto generacijo modela CUPRA Leon 2020, njegova največja posebnost pa je hibridna različica CUPRA Leon eHybrid. Ima priključni hibridni pogosnki sklop, ki kombinira električni in bencinski motor in lahko doseže moč do 245 konjskih moči, elektrini motor pa ima domet 60 kilometrov. Najboljše od vsega pa je, da je električno baterijo mogoče hitro napolniti kar prek gospodinjske vtičnice. 

Preverite ponudbo vozil CUPRA v poslovalnici Porsche Verovškova, ki je uradni prodajalec te znamke. Z ločeno garažo od SEATove in vstopom na samostojno pot, so pri CUPRI začeli novo in zelo uspešno poglavje.