chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Intervju Albert Riera: znamka mora imeti strast!
18.04.2023
Novosti znamke CUPRA

Intervju Albert Riera: znamka mora imeti strast!

Olimpija je slavnostno postala državni prvak! Porsche Verovškova CUPRA kot glavni mobilni sponzor čestita zmagovalcem NK Olimpija.

cupra-olimpija

NK Olimpija je osvojila naslov državnega prvaka!
V Stožicah je ekipa na tekmi proti NK Maribor naravnost navdušila z veličastno igro! Zmaji so namreč z zmago nad Mariborčani (2:0) že kar šest krogov pred koncem potrdili naslov prvaka! Že v prvem polčasu so si zagotovili zadetek, nato pa je Olimpija v drugem polčasu dominirala, za kar je bila nagrajena še z enim zadetkom. (1)

Porsche Verovškova z znamko CUPRA kot glavni mobilni sponzor ponosno čestita šampijonom in zmagovalcem NK Olimpija. CUPRA Porsche Verovškova je glavni mobilni sponzor NK Olimpija in ponosni so, da zmaji letošnjo sezono vozijo vozila znamke CUPRA. Prvi dve vozili vozita trener Albert Riera in pomočnik trenerja Pablo Remon Arteta.


Preverite spodnji intervju o tem, kako v vožnji s CUPRA Formentorjem uživa španski trener Albert Riera in kaj ga navdušuje!


Intervju z Albertom Riera, trenerjem NK Olimpija


Nam lahko zaupate, kako se po vašem mnenju povezujeta šport in avtomobilizem?
Definitivno se povezujeta in mislim, da je povezava prav glede strasti. Vedno pravim, da moraš v življenju početi tisto, kar te veseli. In prepričan sem, da imajo tisti, ki vozijo avtomobile, strast do avtomobilizma in enako je s športom, v tem primeru nogometom. Ko ste trener, morate imeti strast do vodenja ali igranja kot igralec.

Vodenje nogometnega kluba NK Olimpija sem prevzel julija 2022, pred tem sem več let igral za različne nogometne klube. Prihajam iz Španije, zato mi je znamka CUPRA še posebej blizu.

Ali ste dinamični voznik - torej vozite po pravilih?
Vedno se držim pravil, saj se je tudi v nogometu treba držati pravil, navodil in načrta. Le to je edini in najboljši način za doseganje rezultatov. Enako velja na cesti, saj moraš vedno upoštevati pravila, da si varen in hkrati uživaš v vožnji. Predstavljajte si, če bi vsak lahko delal, kar hoče, potem bi to bila katastrofa.


Ali je novi Formentor res zasnovan tako, da vzbuja čustva in šport?
Vsa nova CUPRA vozila po mojem mnenju združujejo vse, kar pričakujejo tudi najbolj zahtevni vozniki. Športno, a hkrati udobno, kvalitetno vožnjo v vseh razmerah. Neprimerljiva dinamika v kombinaciji z izjemnimi inovacijami.


Kako se nogometni klub Olimpija in mlada španska znamka povezujeta?
Zelo sem vesel, da imamo v našem klubu špansko znamko CUPRA, ki se v več pogledih ujema z našimi uspehi. Znamka CUPRA postaja zelo pomembna znamka in rezultat so avtomobili, ki jih trenutno imajo v ponudbi. (2)

Image
Image
Image
Image

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.