VEC O DOPOLNILNI OPREMI
13.03.2021

Kaj je pomembno vedeti pri nakupu strešnih nosilcev?

STREŠNI NOSILCI - najboljši transportni sistem za počitniško prtljago in prevoz koles.
strešni kovčki

Strešni nosilci so odgovor na večno vprašanje: kam z vso prtljago? Ko se odločamo za nakup novih nosilcev moramo paziti le na nekaj glavnih točk, ki vam jih razkrivamo spodaj:

  • Nosilci se morajo odlično prilegati strehi vašega vozila.
  • Nosilec mora imeti opravljene varnostne teste (CityCrash test).
  • Nosilci morajo biti izdelani iz visoko kakovostnih materialov, da doživijo čim daljšo življenjsko dobo.

Če ste pristaš kvalitetne opreme za avto in zaradi premalo prostora v prtljažniku potrebujete dodatni prostor, kamor bi shranili vaše kolo, strešni kovček, smuči ali snežne deske, potem vam priporočamo nakup originalnih nosilcev. Nosilci so izdelani iz visoko kvalitetnih materialov in se prilegajo vašemu modelu vozila. Zaradi odličnega prileganja omogoča še dodatno varnost pri fiksiranju in montaži tovora. Testirani so v skladu z mednarodnimi standardi testa CityCrash in lahko prenašajo visoke obremenitve.

Nosilci za strešni kovček omogočajo namestitev različnih modelov strešnih kovčkov, ki so prilagojeni modelu vašega vozila. Strešni kovčki lahko nadomestijo tudi različne nosilce za smuči in snežne deske, saj lahko vanje spravite skoraj celotno potovalno opremo (npr. smučarsko ali kamping opremo). Kot pri strešnih nosilcih in nosilcih za kolesa, je priporočljiva izbira originalnih strešnih kovčkov, saj so izdelani za vaše vozilo, prav tako pa se ponašajo z izdelavo iz visoko kvalitetnih materialov in različnimi prostorninami.