chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Kako dobro poznate letne gume Goodyear?
07.07.2021
VEC O DOPOLNILNI OPREMI

Kako dobro poznate letne gume Goodyear?

Goodyear je znamka, ki razvija nove zamisli že od ustanovitve leta 1898. Njihovo osrednje vodilo je neprestan razvoj novih tehnologij, ki optimizirajo uporabniško izkušnjo gum. Ali jih že poznate?

Letne pnevmatike Goodyear

Vremenske razmere se celo leto spreminjajo, zato je pomembno, da se tudi vaš jekleni konjiček redno preobuva v letnemu času primerne pnevmatike oziroma gume. Dejstvo je, da se v primeru, če nimate primernih pnevmatik za letni čas ali pa če so le-te preveč obrabljene, drastično poveča zaviralna pot vašega vozila, kar posledično pomeni manj varno vožnjo. Zato je dobro, da se čimprej odpravite po nov set gum in si s tem zagotovite zanesljivo in učinkovito vožnjo do vašega cilja. Letne pnevmatike Goodyear so vrhunske letne gume zasnovane za mile vremenske razmere s temperaturami nad 7°C. V nadaljevanju vam predstavljamo letne pnevmatike znamke Goodyear, znamke, ki stremi k optimizaciji svojih produktov za čim boljšo vozno izkušnjo.

KONTAKT: Za kakršnekoli informacije smo vam na voljo na telefonski številki 01 582 53 44!

Gume Goodyear - tehnologija

Goodyear je znamka, ki razvija nove zamisli že od ustanovitve leta 1898. Njihovo osrednje vodilo je neprestan razvoj novih tehnologij, ki optimizirajo uporabniško izkušnjo gum. Njihove inovativne tehnologije vključujejo med drugim:

  • pnevmatike RunOnFlat, s katerimi se lahko peljete tudi po razpočenju gume,
  • tehnologijo FuelSaving, ki potrebuje manj energije za kotaljenje,
  • tehnologiji ActiveGrip in ActiveBraking, ki zagotavljata boljšo vodljivost,
  • tehnologijo SoundComfort, ki znižuje raven hrupa v kabini.

Letne pnevmatike Goodyear EfficientGrip Performance 2

Letne pnevmatike Goodyear EfficientGrip Performance 2 so vrhunske letne gume, ki vozniku omogočajo do 50% več kilometrov, namreč s pnevmatikami Goodyear se vozite dlje. Pnevmatika EfficientGrip Performance 2 je prilagojena širokemu razponu temperatur, saj je narejena iz izjemno prožne tekalne plasti na kateri nastane manj razpok. Togost podložne zmesi pa pomaga pri preprečevanju nastajanja deformacij in pri odvajanju vode. Večja rebra na osrednjem delu tekalne plasti pa zagotavljajo večjo togost.

Gume Goodyear EfficientGrip Performance 2 – PREVERITE UGODNO PONUDBO

Image

Letne pnevmatike Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Letne pnevmatike Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 so nove vrhunske pnevmatike, ki omogočajo še krajšo zavorno pot na suhih in mokrih cestah, da ohranite nadzor nad vozilom istočasno pa neizmerno uživate v vožnji. Zahvaljujoč se tehnologiji Active Breaking se med zaviranjem poveča naležna površina, kar pripomore k izboljšanju oprijema. Boljši oprijem pomeni krajšo zavorno pot na mokrih kot tudi suhih cestah. Nova zmes vsebuje lepljivo smolo za boljši oprijem. Nova pnevmatika Asymmetric 3 je tudi močnejša, a lažja, kar izboljšuje vodljivost, lastnosti v ovinku, zmanjšuje obrabo in povečuje izkoristek goriva.

Gume Goodyear cena - AKCIJA


Letne pnevmatike Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5

Letne pnevmatike Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 so prestižne gume z vrhunsko zavorno zmogljivostjo na mokrih površinah. Gume Eagle F1 Asymmetric 5 zaznamuje krajša zavorna pot na mokrih cestah in občutek športne vodljivosti na suhih površinah. Krajšo zavorno pot omogoča izpopolnjena zmes z večjim deležem silike, natančen prenos moči za odlično vodljivost pa je posledica trdnega spoja ogrodja in dezena.

Test letne gume Goodyear

Letos so na testu nemške organizacije ADAC pnevmatike Goodyear EfficientGrip Performance 2 dosegle kar 4. mesto, kar je odličen dosežek in nedvomno dokaz kvalitete, zanesljivosti, učinkovitosti in varnosti. Največ točk je dobila v kategoriji obrabe kjer se je obnesla praktično neprimerljivo z ostalimi gumami. Sledi uspeh v kategoriji oprijema na mokri podlagi, izkazala pa se je tudi za izjemno varčno pnevmatiko kar se tiče porabe goriva.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.