chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Kako poteka prijava škode v pogodbenem servisu?
12.05.2021
SERVISNE NOVICE

Kako poteka prijava škode v pogodbenem servisu?

V pogodbenem servisu poskrbimo za to, da bo vaše vozilo kljub poškodbi zaradi toče, prometne nesreče ali kakršnekoli druge poškodbe kmalu spet brezhibno.

AVTOSERVIS

URADNI POGODBENI SERVIS LJUBLJANA: V primeru, da vam je toča poškodovala avto, ali pa ste bili udeleženi v prometni nesreči oziroma je prišlo do kakšne druge poškodbe avtomobila, ne skrbite – vse neprijetnosti, ki so nastale ob poškodbi, bomo uredili skupaj na enem mestu! Zaupajte svoje poškodovano vozilo v vam najbližji pooblaščeni pogodbeni partner Porsche Inter Auto v Ljubljani, Kopru in Mariboru, in se prepričajte, da je naš pooblaščeni servis vreden vašega zaupanja.

Pogodbeni servis – LJUBLJANA

Zaradi dolgoletnih izkušenj smo se povezali z osrednjimi zavarovalnicami Sava, Triglav, Generali, Allianz in Porsche ter tako postali uradni pogodbeni partner. Tako lahko pri nas prijavite škodo in vse opravite na enem mestu. V Ljubljani sta vam tako na voljo dve vrhunski poslovalnici Porsche Inter Auto, ki bosta brezhibno poskrbeli za vaše vozilo Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT ali Porsche: Porsche Verovškova ter Porsche Ljubljana. Izurjeni svetovalci vas bodo prijazno sprejeli ter vas vodili čez celoten postopek, ki bo za vas izjemno preprost, namreč vse uredimo mi.

Kako prijavim škodo?

  • Prijava škode
  • Cenitev škode – cenilno mesto
  • Popravilo vozila

V najkasneje treh dneh po nastanku škode na vašem vozilu, je potrebno prijaviti škodo v škodni center. Zaradi kvalitetnih storitev, dolgoletnih izkušenj ter veliko mero strokovnosti nam lahko zaupate, da vam bomo pomagali v najkrajšem času istočasno pa boste prihranili živce in čas, saj vse formalnosti uredimo mi. Škodo lahko prijavite na dva načina: pokličite nas na 040 392 204 ali pa izpolnite spletni obrazec. V najhitrejšem času vam sporočimo termin, takrat svoje vozilo pripeljete v našo poslovalnico, vse ostalo pa je na tej točki v naših rokah. Za vas ocenimo škodo, fotografiramo vozilo, vložimo odškodninski zahtevek na zavarovalnico, uredimo vse formalnosti in nazadnje še brezhibno popravimo škodo na vašem vozilu.

POOBLAŠČENI SERVIS LJUBLJANA - KONTAKT

PORSCHE LJUBLJANA:

  • 01 582 53 70
  • 01 582 53 95

PORSCHE VEROVŠKOVA: 

  • 01 530 36 10
  • 01 530 35 48

Prijava škode – prometna nesreča

Če ste poškodovali vozilo v prometni nesreči, je prvi korak poleg tega, da poskrbite za svojo varnost in varnost vseh udeleženih. Na licu mesta si v primeru prometne nesreče izmenjajte vse potrebne informacije z ostalimi udeleženci: ime in priimek, naslov, številka prometnega dovoljenja, številka registrske tablice, model in barva vozila, številka zavarovalne police, naziv zavarovalnice. Dokumentirajte kraj nesreče in v primeru večje materialne škode pokličite tudi policijo. Izpolnite tudi evropsko poročilo o prometni nesreči, ki vam omogoča hitrejše urejanje odškodninskih zahtevkov za razbita vozila.

V primeru da vozilo ni vozno – ne skrbite. V tem primeru ga seveda ne morete peljati do cenilnega mesta. Na tej točki vskoči avtomobilska asistenca - Asistenca Porsche Slovenija, ki vam med drugim zagotavlja avto vleko vašega vozila do škodnega centra Porsche Inter Auto. Asistenca vam nato nudi vleko vozila do pooblaščenega servisa, dostavo vozila po popravilu, nadomestno vozilo, dobava rezervnih delov, vračilo dodatnih stroškov in pomoč pri manjših težavah. 

Za zavarovalnico opravimo v škodnem centru cenitev škode, saj smo uradno cenilno mesto in za vas vložimo odškodninski zahtevek. Pravilno izpolnjen obrazec za odškodninski zahtevek je temelj za izplačilo škode, za kar namesto vas prav tako poskrbijo naši strokovnjaki. Pri nas se lahko tudi posvetujete s strokovnjaki, kako se najpametneje lotiti uveljavljanja kaska.  Vozilo bomo v škodnem centru seveda tudi popravili v skladu z najvišjimi standardi in le z originalnimi nadomestnimi deli.

Preverite še kako poteka POPRAVILO TOČE!

Brezplačne telefonske številke - Asistenca Porsche Slovenija

  • Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen: 080 19 18
  • Asistenca Porsche Slovenija - Seat:  080 19 40
  • Asistenca Porsche Slovenija - Škoda: 080 19 41
  • Asistenca Porsche Slovenija - Audi: 080 19 15
  • Klici iz tujine: +386 1 58 25 102 

Ker je vaša mobilnost naš osrednji cilj, smo tudi v primeru okvare ali nesreče z vami na vsakem koraku. Asistenca Porsche Slovenija skrbi za vašo brezskrbnost vsak dan in noč, doma ali v tujini. Zato ne skrbite tudi v primeru okvare ali nezgode na cesti. Asistenca Porsche Slovenija  velja namreč tekom celotne življenjske dobe vašega vozila.

Prijava škode Ljubljana - Porsche Ljubljana

Prijava škode Ljubljana - Porsche Verovškova

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.