chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. LETNE IN CELOLETNE PNEVMATIKE 2024 AKCIJA
14.02.2024
Aktualno na servisu

LETNE IN CELOLETNE PNEVMATIKE 2024 AKCIJA

Akcija 2024: Vrhunske letne in celoletne pnevmatike: Continental, Semperit in Barum za vsako potovanje. Preverite ponudbo v naši spletni trgovini PORSCHE- SHOP-PORSCHEINTERAUTO.NET.

letne celoleltne gume 2024

Vrhunske letne pnevmatike in celoletne pnevmatike: Continental, Semperit in Barum za vsako potovanje


Se bliža sezona zamenjave gum in ste v iskanju vrhunskih pnevmatik, ki bodo poskrbele za varno vožnjo skozi vse vremenske razmere? V naši spletni trgovini vam ponujamo odlično izbiro letnih in celoletnih gum priznanih blagovnih znamk Continental, Semperit in Barum.


Letne pnevmatike Continental

Letne pnevmatike Continental so sinonim za vrhunsko kakovost, varnost in zmogljivost na cesti. Njihova inovativna tehnologija zagotavlja odličen oprijem in krajšo zavorno pot, kar je ključno za varno vožnjo v toplejših mesecih. Continental nudi širok izbor letnih pnevmatik, prilagojenih različnim vrstam vozil, od osebnih avtomobilov do športnih terencev.


Letne pnevmatike Semperit

Semperit letne pnevmatike so odlična izbira za voznike, ki cenijo zanesljivost in udobje na cesti. Zasnovane so s poudarkom na izjemni vodljivosti in nizki porabi goriva. Semperit ponuja letne pnevmatike za različne velikosti in tipologije vozil, kar omogoča optimalno prilagoditev vašim potrebam.


Letne pnevmatike Barum

Barum letne pnevmatike predstavljajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. So zanesljive, nudijo dober oprijem in zagotavljajo udobno vožnjo. Barum se ponaša s tradicijo in inovacijami, kar se odraža v njihovih visokokakovostnih letnih pnevmatikah.


Celoletne pnevmatike

Celoletne pnevmatike Continental

Celoletne pnevmatike Continental so odlična rešitev za voznike, ki želijo enotno rešitev za vse vremenske razmere. Continental je znana po svojih visokotehnoloških rešitvah, ki omogočajo odličen oprijem tako na suhi kot mokri cesti. Celoletne pnevmatike Continental so zasnovane tako, da zagotavljajo varnost in udobje skozi vse letne čase.


Celoletne pnevmatike Semperit

Semperit celoletne pnevmatike so idealna izbira za tiste, ki živijo v območjih z blagimi vremenskimi pogoji skozi vse leto. So vsestranske in zagotavljajo dober oprijem na različnih vrstah cest. Semperit celoletne pnevmatike so narejene z mislijo na udobje voznika in potnikov ter optimalno ravnotežje med zmogljivostjo in trajnostjo.


Celoletne pnevmatike  Barum

Barum celoletne pnevmatike so cenovno ugodna rešitev za voznike, ki iščejo zanesljive gume za vse vremenske pogoje. Z dobro vodljivostjo in trpežnostjo so Barum celoletne pnevmatike odlična izbira za vsakodnevno vožnjo skozi različne vremenske razmere.


Ne glede na to, ali iščete letne ali celoletne pnevmatike, blagovne znamke Continental, Semperit in Barum nudijo izdelke visoke kakovosti, ki bodo izpolnili vaša pričakovanja na cesti. Zagotovite si varno in udobno vožnjo z vrhunskimi pnevmatikami, ki vam bodo omogočile brezskrbno potovanje skozi vse letne čase.


Image

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.