VEC O DOPOLNILNI OPREMI
01.10.2020

Na Kredarici je že zapadel sneg, zapeljite v zimo pripravljeni!

Privoščite svojemu vozilu kvalitetne zimske gume Continetal.
Continental WinterContact

Zimske gume Continental vam ne bodo pustile, da vas hladne, spolzke in mokre zimske razmere presenetijo na cesti. Zapeljite se z novimi in kvalitetnimi zimskimi pnevamtikami Continental po najugodnejših cenah. Njihove zimske pnevmatike so znane imajo izjemno moč pri zaviranju in imajo odličen oprijem na snegu ali na mokrih in poledenelih cestah. 

Z zakonom je določeno, da je potrebno na vseh vozilih imeti zimske pnevmatike po 15. novembru. V kolikor se z zimskimi gumami vozite že pred tem zakonsko določenim datumom, poskrbite le, da so ustrezno vzdrževane in da izpolnjujejo vse pogoje za nalepko 'zimske gume'.

Obraba gum je namreč ključnega pomena, saj profil ne sme biti manjši od treh milimetrov. Prav tako moramo biti pozorni, da gume niso starejše od šestih let, oziroma, da jih menjate po njihovi četrti sezoni. Zaradi njihove sestave namreč skozi leta postajajo trše in imajo zato vedno slabši oprijem na cesti. 

Continental vam ponuja resnično odlične zimske pnevmatike, vsekakor pa je na daljši rok priporočljivo pogledati tudi že vanprej sestavljene zimske komplete pnevmatik in platišč. V kolikor pa ste na testu zimskih gum bili navdušeni še nad katero znamko pa preglejte najugodnejšo ponudbo zimskih pnevmatik znamk poleg Continentala še Semperit, Barum, Goodyear in Sava - zimske gume