SERVISNE NOVICE
10.08.2020

Na Primorskem vse za znamke vozila Škoda na enem mestu.

Škoda Porsche Koper je tu za vas ob nakupu novega ali rabljenega vozila in za vse servisne storitve.
Škoda servis Koper

Škoda Porsche Koper - največja ponudba novih in rabljenih vozil Škoda na Primorskem.Pomembno je imeti avtomobil, ki mu lahko zaupate, saj bo vaš popotnik naslednjih več let in vam bo moral brezhibno služiti. Znamka Škoda je v zadnjih letih naredila močan preskok v kvaliteti in predstavitvi svojih vozil. Vsi stari modeli, ki so nam tako znani že iz preteklosti, so dobili nadgradnjo tako v tehnološkem kot dizajnerskem smislu in so postali sinonim za kakovostno vozilo. 

Škoda Koper nova vozila - ponudba novih vozil različnih modelov znamke Škoda, po naročilu in že tistih, na zalogi. Poleg popolnoma novih lahko izbirate še med službenimi in testnimi, ki so odlična priložnost za cenejšo izbiro boljše opremljenih vozil z malo prevoženimi kilometri. 

V kolikor pa želite še ugodnejšo ponudbo vozil, preglejte vozni park rabljenih vozil Škoda. Škoda Koper rabljena vozila so vsa preverjena in del Das WeltAuto znamke, kar pomeni, da dobite preverjeno kvaliteto in lepo ohranjeno vozilo po manjši ceni. 

Poleg nakupa novega jeklenega konjička pa je na Porsche Koper tudi uradni pooblaščeni servis za vozila Škoda. Škoda servis Koper vam omogoča vse servisne storitve - redni mali servis, veliki servis, prav tako pa vam je na voljo več manjših servisnih storitev (menjava akumulatorja) in seveda popravilo poškodovanih in karamboliranih vozil. 

Oglasite se na Porsche Koper na Ankaranski cesti 10 in preverite ponudbo Škoda.