chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Najpogostejše napake pri nakupu novih brisalcev za vaše vozilo.
09.11.2020
VEC O DOPOLNILNI OPREMI

Najpogostejše napake pri nakupu novih brisalcev za vaše vozilo.

Izognite se napakam ob nakupu in kupite najboljše brisalce za vas avto.

Brisalci

Avtobrisalci so nujna dodatna oprema naših vozil, saj skrbijo za to, da lahko varno in brezhibno opazujemo promet in okolico iz naših vozil. Ravno zato pa je izbira samih avto brisalcev izjemnega pomena. Ko kupujemo brisalce moramo biti ravno iz tega razloga pozorni, saj so najboljši brisalci tisti, ki so prilagojeni za naše vozilo in nam omogočajo, da so naša vetrobranska stekla optimalno čista ne glede na vremenske razmere.

Katerih napak se moramo izogibati ob nakupu novih avto brisalcev?

Ne prilega se vašemu vozilu
Brisalci za avto se morajo vetrobranskemu steklu prilegati tudi glede na dolžino leve in desne metlice. Izbira npr. VW metlic, ki so ustvarjene za posamezne modele VW vozil, z minimalističnim dizajnom zagotavlja učinkovitejše odstranjevanje meteornih voda in snega z vaših stekel.

Napačna namestitev avto brisalcev
Avto brisalci so pogostokrat napačno nameščeni na vetrobranska stekla. Namestitev originalnih metlic brisalcev je popolnoma enostavna. Upoštevati je potrebno le priložena navodila za menjavo brisalcev in ob montaži primerno poskrbeti za zaščito vetrobranskega stekla. Priporočljivo je, da se hkrati menja tako sprednje kot zadnje brisalce. Izbiro sprednjih in zadnjih metlic lahko preverite v spletni trgovini shop.porscheinterauto.net.

Neprimerno vzdrževanje metlic
Na dolgo življenjsko dobo avto brisalcev poleg mehanskih vplivov in vremenskih razmer vpliva tudi primerno vzdrževanje vašega vetrobranskega stekla. Ob rednemu čiščenju stekla bodo tudi vaše metlice delovale boljše in predvsem dlje.

Napačna Izbira prodajnega mesta
Brisalce se velikokrat kupi na hitro in ob pojavu potrebe. Tako je lahko nakup popolnoma zgrešen, saj kupec ne preveri dolžine in ne izbere primernih brisalcev, ki ustrezajo modelu njegovega vozila. Avto brisalce je tako priporočljivo kupovati pri preverjenemu dobavitelju, ki prodaja preizkušene brisalce in ima veliko prometa. Prekladanje po skladiščih in starost metlic namreč vpliva na kakovost gumic brisalcev in s tem na učinkovitost čiščenja vetrobranskih stekel. V koncernu Volkswagen je kakovost izdelkov na prvem mestu; originalni brisalci so posebej izdelani za različne modele njihovih vozil vseh znamk, zato zagotavljajo optimalno prilagajanje, prav tako pa se z nakupom le-teh izognete nakupu napačnih in neprimernih brisalcev.

Imate Volkswagna? Originalni Volkswagen brisalci za avto so odlična izbira za nakup, saj je pri znamki Volkswagen kakovost na prvem mestu. V Porsche Inter Auto spletni trgovini pa prodajajo tudi originalne brisalce njihovih drugih znamk - preverite zalogo brisalcev za vaš model vozila: 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.