NASVETI
05.09.2018

Nakup zimskih pnevmatik pri vašem pooblaščenem servisu se izplača!

Razlogov za nakup novih zimskih pnevmatik pri pooblaščenem servisu, ki mu zaupate je več, zagotovo pa so med glavnimi pomoč strokovnjakov pri izbiri, zanesljiva storitev in ugodna akcijska ponudba.
Nove zimske gume

Spet se bliža tisto zakonsko določeno obdobje, ko so zimske pnevmatike na avtu obvezne. Za mnogo voznikov to pomeni, da je potreben nakup novih zimskih gum. Ponudba pnevmatik na trgu je danes bolj pestra kot kadarkoli doslej, zato je še toliko bolj pomembno, da je izbira novih podprta s pravimi informacijami in znanjem.

Veliko informacij o različnih pnevmatikah lahko dobite že v testih gum, objavljenih na spletu, vseeno pa je tesen odnos, ki ga gojite s svojim izbranim servisom prav gotovo dobra osnova za zaupanje in iskanje nasvetov tudi, ko gre za izbiro obutve vašega vozila.

Naši strokovnjaki pri svetovanju upoštevajo tako želje lastnika avtomobila, kot tudi njegov način vožnje, po kakšnih cestah se avtomobil največ vozi in koliko kilometrov sploh opravi. Vpogled v zgodovino avtomobila in poznavanje navad voznika je tu zagotovo lahko tudi v pomoč.

  • Se pozimi vozite manj, oziroma le, ko ceste niso zasnežene?
  • Vas pot velikokrat vodi na slabše vzdrževane ceste?
  • Morate na cesto v vsakem vremenu?
  • Želite tudi v zimskem času vrhunske vozne lastnosti in se ne odrekate vozni dinamiki?

Vse to naš svetovalec vzame v ozir in ponudi pravo izbiro, seveda pa upošteva tudi želje lastnika, na primer glede cenovnega razreda pnevmatike. Ravno pri tem pa imajo obiskovalci pooblaščenih servisov lahko še posebne akcije in ugodnosti, kot je na primer jamstvo ob nakupu zimskih pnevmatik Continental. Ugodnosti imajo tudi imetniki kartice Porsche Group Card, saj ta omogoča tudi nakup na obroke pod posebej ugodnimi pogoji in še marsikaj.