chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Občuti čisti užitek Barcelone in občutek svobode. To je SEAT. Odkrij raznolikost modelov in najdi svoj želeni model SEAT.

  1. Novice
  2. NOVA SEAT IBIZA 2021
26.04.2021
NOVOSTI PRI ZNAMKI SEAT

NOVA SEAT IBIZA 2021

Nova SEAT IBIZA je prenovljena in posledično pripravljena, da prinese sveži vetrič v segment mestnih vozil. Preverite ponudbo vozil SEAT zdaj!

SEAT IBIZA 2021

SEAT IBIZA 2021: Spoznajte novo SEAT IBIZO, ki je pripravljena na nove dogodivščine. Nova Seat Ibiza vam omogoča, da se boste vsak dan počutili izjemno, saj vam nudi vse, kar potrebujete v mestu. Je aerodinamična, posledično pa izjemno učinkovita kar se tiče porabe goriva. Za dodaten občutek varnosti pa skrbijo novi sistemi varnosti in stabilnosti.

SEAT IBIZA 2021 – NOVOSTI

Seat Ibiza 2021 je brez dvoma pripravljena na posodobljen in vedno bolj digitaliziran svet, kar se kaže v njeni intuitivni, funkcionalni ter kakovostni notranjosti. To dosega z izboljšanim dizajnom, več stopnjami povezane tehnologije ter novimi, elegantnejšimi materiali. Vse to le še dopolnjuje uporaba svetlobne tehnologije, ki izboljša doživetje notranjosti. Za močan sodoben pridih in občutek pa so tu najnovejši infotainment projicirni sistemi. SEAT Ibiza dodaja tudi nove asistenčne sisteme, ki omogočajo tudi v stresnih situacijah sproščujočo mestno vožnjo.

  • Osvežen zunanji videz
  • Posodobljena notranjost
  • Nov dizajn aluminijastih platišč
  • Prenovljen multimedijski sistem z večjim zaslonom
  • Nove asistence za vožnjo
  • Ročno napisano ime modela
  • Aplikacija SEAT Connect

KONTAKT: Pokličite nas na 051 288 567 ali nam pišite na [email protected]. Z veseljem vam bomo pomagali!

SEAT IBIZA 2021 – VARNOST

Ker je vaša varnost in varnost vaših sovoznikov na prvem mestu, je v SEAT Ibizo serijsko vgrajen sistem za nadzor prometa Front Assist, ki ga lahko nadgradite s tempomatom z avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC), ki preverja hitrost glede na promet in sistemom zaznavanja utrujenosti voznika. Zato se lahko sprostite in brezskrbno uživate v svojem novem mestnim vozilom. V najslabšem primeru, se za vašo varnost tako sproži inteligentni nadzor varnostnih blazin, ki vam in sovozniku omogoča popolno zaščito s čelnimi ter stranskimi varnostnimi blazinami. Sistem Front Assist pa zavira v sili. SEAT Ibizo pa bogati še elektronski stabilizacijski nadzor (ESC), ki izravna vozilo v vseh razmerah, najsi bo zima ali pa spolzka podlaga.

SEAT SERVIS – POOBLAŠČENI SERVIS

Strokovnjaki pri Porsche Inter Auto bodo tako poskrbeli za ekskluzivne storitve, ki bodo ohranjale vaše vozilo v optimalni formi. Nihče namreč ne pozna vašega vozila SEAT kot ga poznajo strokovnjaki na pooblaščenem servisu. SEAT servis vam tako zagotavlja kvalitetno tehnično podporo za zanesljivo in varno vožnjo. V primeru okvare pa je tu še Asistenca Porsche Slovenija – SEAT, ki vam nudi pomoč 365 dni v letu, 24 ur na dan, doma kot tudi v tujini.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.