chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Novi Audi Q2: po ugodnejši ceni 22.990 €!
14.06.2023
Novosti znamke Audi

Novi Audi Q2: po ugodnejši ceni 22.990 €!

Audi Q2 30 TFSI ponovno v ugodnejši ponudbi že od 22.990 € v poslovalnicah Porsche Inter Auto! Doživite izjemno dinamiko.

audi q2

Audi Q2 akcija - odlična ponudba
Model Audi Q2 SUV je do 30. 8. 2023 ponovno na voljo iz Audi Akcije 2023 po ugodnejši ceni v poslovalnicah Porsche Inter Auto. Športni terenec Audi Q2 je osvojil svet s svojo športnostjo in prestižnim izgledom v povezavi z zmogljivmi motorji. Popolnoma novi Audi Q2 vam je na voljo že od 22.990 €* z vključenim dodatnim komfort paketom* in odličnim turbobencinskim motorjem s 110 konjskimi močmi ob sklenitvi finančnega leasinga in zavarovanja** hkrati pod pogoji akcije Audi BON - preverite pogoje akcije.*


Naročite Audi Q2 po vaših željah

Vse modele v akciji se naroči po želji stranke, možna izbira dodatne opreme (druga barva, dodatna oprema, platišča...). V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu in popust Audi BON financiranje/zavarovanje. Dobava vozila je odvisna od konfiguracije modela. Vsa vozila lahko pred naročilom preizkusite na testni vožnji in si ga ogledate v našem salonu (1). V kolikor ne najdete pravega, preglejte na naši strani tudi kategorijo Rabljeni Audi Q2.


Akcijska ponudba Audi Q2 30 TFSI:

  • Cena novega vozila po ceniku: 28.773 €*
  • Akcijski popust in Audi bon: -5.783 €*
  • Cena s popustom in Audi BON: 22.990 €*


Akcijska ponudba Audi Q2 35 TFSI S tronic (avt. menjalnik):

  • Cena novega vozila po ceniku: 33.761 €*
  • Akcijski popust in Audi bon: -5.901 €*
  • Cena s popustom in Audi BON: 27.859 €*

Audi Q2 - sestavite si svojega

Image

Novi Audi Q2 30 TFSI
Že od 22.990 €*


Audi Q2 30 TFSI (110 KM): 16" aluminijasta platišča, LED-žarometi, barvna letev na C stebričku v barvi vozila, odbijač Basis, parkirni sistem plus, kamera za vzvratno vožnjo, speljevalna asistenca, komfortni naslon za roke spredaj, sprednja sedeža nastavljiva po višini. V akcijsko ceno je že vključen dodatni komfort paket...

Image

Novi Audi Q2 35 TFSI
Že od 27.859 €*


Audi Q2 30 TFSI (150 KM) S tronic (avtomatski menjalnik): 16" lita platišča, Asistenčni paket Parking (kamera za vzvratno vožnjo, speljevalna asistenca, parkirni sistem plus), Audi connect, Bluetooth, voznikov informacijski sistem, Audi Drive Select, avtomatska klimatska naprava, komfortni ključ, paket Komfort, tempomat, zvočni sistem Audi...

Image

Audi financiranje 2023
V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu in bon 2.000 €*, do katerega je stranka upravičena ob sklenitvi finančnega leasinga in zavarovanja** hkrati, z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. in zavarovanja vozila z družbo Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o., pod pogoji akcije AUDI BON. Izkoristite nadvse ugodno ponudbo za novi Audi.

Audi Q2 - individualen in športen
Audi Q2 prepriča z močnim designom, raznolikimi funkcijami sistema Infotainment in dinamično tehnologijo podvozja. Posebnosti, kot sta progresivno krmiljenje in opcijska prilagodljiva asistenca za vožnjo, zagotavljajo udobje in neizmeren užitek v vožnji - ne samo v mestu. Izstopajoče močan značaj: nov design odbijačev spredaj in zadaj in dinamično-ekscentričen potek linij dajejo modelu Audi Q2 energičen videz. Nov design platišč in barve zunanjosti poskrbijo za popolnoma individualen izgled vsakega modela Q2. (1)


Prostoren in vsestranski - Q2
Prostornina prtljažnika novega modela Audi Q2 znaša 405 litrov, s poklopljenim naslonjalom zadnjih sedežev celo 1.050 litrov. Pri izvedbi s TDI-motorjem in pogonom quattro se vrednosti znižajo za 50 litrov. Za enostavnejše natovarjanje in raztovarjanje prtljage poskrbijo opcijski shranjevalni in prtljažni paket ter prav tako opcijsko električno odpiranje in zapiranje vrat prtljažnika. Audi Q2 izjemen užitek v vožnji zagotavlja močan pogonom in inovativna tehnologija. Serijsko progresivno krmiljenje na osnovi variabilnega prenosa krmilne sile, odvisnega od kota zasuka volana, in servopodpore, ki deluje glede na hitrost vožnje, omogoča izjemne vozne lastnosti. Opcijsko podvozje s prilagodljivimi blažilniki s pomočjo elektronskega uravnavanja blažilnikov omogoča prilagajanje različnim voznim situacijam.


Audi Q2 TEST: Q2 cilja zlasti na zahtevnejše
Preverite Audi Q2 TEST s strani novinarjev avtomobilstičnega medija Avto Fokus. Zapisali so:

Q2 v razredu majhnih križancev cilja zlasti na zahtevnejše kupce.
Tekmece prekaša predvsem z zelo dobrimi voznimi lastnostmi.
Vstopni turbodizelski motor združuje solidne zmogljivosti in zmerno porabo.
S svojim premium značajem, trendovsko zasnovo in pričakovano vrhunsko tehniko, vsekakor zleze pod kožo. Majhen in preprosto odličen! (2)
 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.