chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Znamka Audi že danes oblikuje jutrišnji svet. Z napredno tehnologijo, strastno kreativnostjo in novimi družbenimi pobudami razmišljanja. Odkrijte raznolikost naših modelov vozil Audi.

  1. Novice
  2. Novi Audi Q3. Cena v Sloveniji?
15.01.2019
NOVOSTI PRI ZNAMKI AUDI

Novi Audi Q3. Cena v Sloveniji?

Novi Audi Q3 je družinski SUV z mnogimi lastnostmi multitalenta. Druga generacija tega modela ni le bolj samozavestnega videza. Vas zanima cena in aktualna ponudba vozil Audi Q3 (2019)?

Audi Q3 35 TFSI S line S tronic

Novi Audi Q3. Cena v Slovenij?

Novi Audi Q3 je končno prispel tudi na slovenske ceste. Audi bo novi Q3 začel prodajati s štirimi motorji, tremi bencinskimi in enim dizelskim, v kombi¬naciji s pogonom spredaj ali quattro. Razpon moči motorjev sega od 110 kW (150 KM) do 169 kW (230 KM). V naših poslovalnicah Porsche Inter Auto imamo že prva vozila v ponudbi. Celotno zalogo Audi Q3 si lahko ogledate na naši strani https://www.porscheinterauto.net/audi-q3, kjer ažurno dodajamo nova vozila, ki pridejo iz tovarne.

Novi Audi Q3 je družinski SUV z mnogimi lastnostmi multitalenta. Druga generacija tega modela ni le bolj samozavestnega videza, temveč je tudi prostornejša in bolj prilagodljiva. Podobno kot Audijevi vrhunski modeli se ponaša s popol¬noma digitalnimi prikazi in upravljalnimi elementi, velikim številom infotainment rešitev in inovativnimi asistenčnimi sistemi, ki tako kot izpopolnjeno podvozje zagotavljajo še več udobja.

Novi Audi Q3 (2019). Moč in prezenca.

Mišičast sprednji del novega modela Audi Q3 zaznamujejo enodelni okvir mreže hladilnika osmerokotne oblike in veliki stranski odprtini za dovod zraka. Osem navpičnih prečk razdeljuje mrežo hladilnika in jo obdaja z markantnim okvirjem, s čimer odraža značaj športnega terenskega vozila. Posebnost v prikazu stranskega dela vozila predstavlja simetrična svetilna grafika žarometa in zadnje luči. Oblikovno ju povezuje ramenska linija, ki z mišičastimi linijami nad koloteki poskrbi za atletski videz vozila. Obrisi ponazarjajo gensko zasnovo modelov quattro in poskrbijo, da se SUV zdi še širši.

AUDI Q3 PREDSTAVLJEN NA VIENNA AUTOSHOW 2019
> Preberite članek o Audi novostih 2019

Znamka Audi se na največjem avstrijskem avtomobilskem salonu tudi letos predstavlja s številnimi novostmi in znova ponazarja svojo prednost v tehniki. S prvim popolnoma električnim športno-terenskim vozilom zre v prihodnost: Audi e-tron s svojim dosegom 400 km, ki je primeren za vsakodnevne vožnje (WLTP), močjo 300 kW in električnim štirikolesnim pogonom navduši že zaradi tehnike. Obiskovalce so navduševali tudi novi AUDI Q3, novi TT Coupé v RS različici in novi A1 Sportback. Audi Q3 predstavlja udobje, prilagodljivost in visoko povezljivost, obenem pa kot kompaktni družinski SUV zagotavlja veliko prostora in širok spekter uporabnosti v vsakdanjem življenju. Novi Audi TT z vodoravno zasnovanim zadkom in močno napetimi površinami navdušuje s svojo dinamiko in izrazito estetiko, inovativnimi tehnologijami pogona ter konceptom upravljanja in prikazov.

 

Vas zanima vozilo Audi iz zaloge in Audi akcija staro za novo?

Izberite si novo ali rabljeno vozilo znamke Audi na naši strani www.porscheinterauto.net, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila, menjavi staro za novo ali staro za staro.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.