chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Novi Audi Q8 e-tron že v Audi salonih
21.05.2023
Novosti znamke Audi

Novi Audi Q8 e-tron že v Audi salonih

Novi Audi Q8 e-tron je na voljo v dveh različicah, kot pravi športni terenec SUV ali kot kupejevski Sportback. pridite v Audi salone Porsche Inter Auto.

AUDI Q8 2023

Novi Audi Q8 e-tron - že v salonih

Novi Audi Q8 predstavlja vrhunec električne ponudbe pri znamki Audi. Še vedno pa v ponudbi ostaja navadni Audi Q8 z bencinskm TFSI in dizelskim TDI motorjem. Kot izjemen in vrhunski model med električnimi športnimi terenci, je v Sloveniji že navdušil ogromno kupcev, nova generacija zagotavlja še bolj izpopolnjeno tehnologijo in dizajnom. Povečana je moč polnjenja in večja je kapaciteto baterije (89 kWh ali 106 kWh neto), ki meri do 587 km pri SUV-ju in do 595 km pri modelu Sportback (WLTP). Največja električna moč znaša do 300 kW, skupni navor do 664 Nm. Audi Q8 e-tron je v ponudbi v dveh različicah, kot SUV in kot Sportback.


Za več informacij nas pokličite nas: 041 392 204.

  • Audi Q8 e-tron različice:
  • Audi Q8 e-tron SUV
  • Audi Q8 e-tron Sportback
  • V ponudbi tudi: Audi Q8 TFSI, TDI


Audi Q8 e-tron največje posebnosti:

  • kapaciteta baterije 89 kWh ali 106 kWh
  • največji doseg do 595 km (WLTP)
  • sistem Range za dodaten doseg
  • izjemen pospešek in zmogljivosti
  • neprekosljiva udobna vožnja
  • hitro polnjenje Plug&Charge
  • impresiven dizajn digitalna notranjost
Image

Izjemna prostornost in vrhunsko udobje
Audi Q8 e-tron je opcijsko lahko opremljen z digitalnimi matričnimi LED-žarometi. Orientacijske luči na avtocestah označijo položaj vozila in tako na ozkih območjih pomagajo vozniku, da ostane varno na sredini voznega pasu. Poleg tega so na voljo tri nove funkcije: razširjene prometne informacije, smerne luči s smernikom in orientacijske luči na regionalnih cestah. Oprema vedno vključuje tudi dekorativne elemente, ki so izdelani iz lesenih furnirjev z odprtimi porami (npr. iz marmoriranega jesena ali lesa platane) ali iz aluminija, pri izvedbah S line in S line edition pa imajo prvič karbonsko strukturo. Novost v ponudbi sta orehov les v svetlorjavi barvi in trajnostna tehnična tkanina, deloma izdelana iz recikliranih plastenk.

Tako kot ostali Audijevi modeli višjega razreda ima tudi Q8 e-tron upravljalni sistem MMI touch response. Njegova velika visokoločljivostna zaslona – zgornji z diagonalo 10,1 palca, spodnji z diagonalo 8,6 palca – nadomeščata skoraj vsa klasična stikala in klasične regulatorje. Pri tem upravljanje lahko poteka prek obeh zaslonov na dotik, številne funkcije pa je mogoče aktivirati tudi z naravnim glasovnim upravljanjem.


Doseg, domet - Audi Q8 e-tron
Pri obeh karoserijskih različicah je mogoče izbirati med tremi pogonskimi zasnovami z električnim štirikolesnim pogonom. Pri izvedbi Audi Q8 50 e-tron ima baterija neto kapaciteto 89 kWh (bruto 95 kWh), pri obeh zmogljivejših različicah Q8 55 e-tron in SQ8 e-tron pa neto kapaciteto 106 kWh (bruto 114 kWh). S prilagoditvijo upravljanja baterije se je povečala tudi uporabna kapaciteta baterije. Na postajah za hitro polnjenje (HPC) največja moč polnjenja pri izvedbi Audi Q8 50 e-tron znaša 150 kW, pri različicah Q8 55 e-tron in SQ8 e-tron pa celo 170 kW. Veliko baterijo je med postankom za polnjenje mogoče napolniti od 10 do 80 odstotkov v približno 31 minutah, kar po kriterijih WLTP v zadošča za do 420 km.

Z 100% napolnjeno baterijo pa doseg po kriterijih WLTP standardnega testa pri izvedbi Q8 50 e-tron znaša do 488 km oz. do 501 km (Sportback) WLTP, pri obeh zmogljivejših različicah Q8 55 e-tron in SQ8 e-tron pa do 578 km oz. do 595 (Sportback) WLTP.


Prihodnost je način razmišljanja
Zapeljite do cilja z inteligentno regeneracijo energije in močno dinamiko ekskluzivnih vsestranskih vozil. Nekateri vidijo sedanjost. Mi vidimo prihodnost. Pogled na svet z drugačne perspektive nas žene naprej. Vsak trenutek se posvečamo oblikovanju prihodnosti. Vsak dan svet ponesemo korak naprej – z našimi idejami, strastjo in vizijami o mobilnosti prihodnosti.


Več o ponudbi Audi si poglejte:


Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.