chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. Novi Volkswagen Passat (2019) že za 30.417 €!
05.08.2019
NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN

Novi Volkswagen Passat (2019) že za 30.417 €!

Začetek predprodaje: Novi Volkswagen Passat in Passat Variant (2019)Prenovljeni Passat skladno nadaljuje z najnovejšimi oblikovalskimi smernicami znamke, a hkrati ne pozablja na bogato zgodovino modela.

Volkswagen Passat 2019

Volkswagen Passat 2019

Oblikovalci so se posvetili grafično zanimivim LED zadnjimi lučmi, opazimo pa lahko tudi športni izpušni sistem z dvema zaključkoma cevi. Ko govorimo o zunanjem videzu, je  Volkswagen Passat s prenovo pridobil tudi popolnoma nova aluminijasta platišča, velikosti od 17 do 19 palcev. V Slovenijo novi Volkswagen Passat pride v sredini septembra 2019, prednaročila pa so že možna.

Vse o novem Volkswagen Passat 2019 (pdf cenik, katalog in tehnični podatki):

VW Passat je najbolje prodajani model srednjega razreda


Passat in Passat Variant je najbolje prodajani model srednjega razreda in najuspešnejši službeni avtomobil na svetu. Prvič je bil predstavljen leta 1973, danes pa je naprodaj na prav vseh kontinentih sveta. Z več kot 30 milijoni prodanih vozil je Passat za Golfom (35 milijonov) in pred legendarnim Hroščem (21,5 milijona) eden od treh najuspešnejših Volkswagnov vseh časov.

Prenovljena, 8. generacija Volkswagen Passata ohranja odlike, ki so modelu prinesle status prodajne uspešnice. Passat ostaja pionir v svojem segmentu in pomemben ambasador znamke Volkswagen. Še naprej je sinonim za vsestransko prilagodljivost, udobje in nizke obratovalne stroške, obenem pa so s prenovo izrazitejšo vlogo dobili asistenčni sistemi, varnost in povezljivost. Novi Passat je tako še posebej zanimiv za voznike, ki z avtomobilom prevozijo veliko kilometrov, bodisi v zasebnem življenju ali službeno.

Volkswagen zaloga vozil pri Porsche Inter Auto

 

Novi Passat 2019 / 2020 ima veliko prednosti


Največji novosti novega Passata sta IQ. Light matrični žarometi ter infotainment 3. generacije (MIB3), medtem ko pa pri izvedbi Passat GTE izstopa večja baterija, s katero lahko vozilo izključno na električni pogon prevozi do 70 km (NEDC) oz. 55 km (WLTP).

Naročiti ga bo mogoče v štirih različnih izvedbah opreme:

  •  Business (Comfortline),
  • Elegance (Highline),
  • Alltrack in
  • GTE


Vse različice so že serijske opremljene z radio – navigacijskim sistemom Discover Media, LED žarometi, ACC, Lane Assistom, asistenco za zastoje (v kombinaciji z DSG menjalnikom), storitvami We Connect ter drugimi najpomembnejšimi varnostno asistenčnimi sistemi!

Bencinski TSI, dizelski TDI in Passat GTE


Vsi ljubitelji dizelskih motorjev imajo pri prenovljenem modelu Volkswagen Passat štiri možnosti, vključno z novim 2,0-litrskim TDI Evo motorjem, ki razvije 110 kW oziroma 150 konjskih moči. Pridružil se mu bo 1,6-litrski TDI z 88 kW oziroma 120 konjskimi močmi in dva 2,0-litrska TDI z močjo 140 kW oziroma 190 konjskimi močmi in 176 kW oziroma 240 konjskih moči.

Za vse ekološko bolj ozaveščene kupce bo tu seveda na voljo tudi Volkswagen Passat GTE. Le-ta bo predstavljal izboljšan hibridni sistem z večjo litij-ionsko baterijo 13 kWh. Tako se lahko Passat GTE pohvali z električnim dosegom približno 55 kilometrov. Sicer pa Passat GTE predstavlja 1,4-litrski TSI bencinski motor z močjo 85 kW oziroma 115 konjskimi močmi in električni motor ter samo njemu namenjen poseben šeststopenjski menjalnik z dvojno sklopko, poznanim tudi pod imenom DSG. Skupna moč omenjenega sistema tako zagotavlja 160 kW oziroma 218 konjskih moči.

Za več informacij o novem Volkswagen Passatu so vam na voljo naši prodajni svetovalci!


Porsche Ljubljana


Bravničarjeva ulica 5
1000 Ljubljana
Tel.: (+386) 1 58 25 300
http://www.porscheljubljana.com

 

Porsche Maribor


Šentiljska c. 128a
2000 Maribor
Tel.: (+386) 2 65 40 300
http://www.porschemaribor.com

 

Porsche Koper


Ankaranska cesta 10
6000 Koper - Capodistria
Tel.: (+386) 5 61 16 500
http://www.porschekoper.com

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.