chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. NOVI VW CADDY 2021
07.01.2021
NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN

NOVI VW CADDY 2021

Novi VW Caddy 2020 (2021) – že v salonu VOLKSWAGEN pri Porsche Inter Auto

VW CADDY 2021

VW Caddy je izjemno priljubljen v segmentu dostavnikov, družinskih enoprostorcev, kombijev za prevoz in celo bivalnikov. Pomembno je predvsem to, da so jih do sedaj izdelali že več kot tri milijone. Pred nami je že peta generacija uspešnega modela VW Caddy, vsaka podrobnost je bila pri novi generaciji zasnovana povsem na novo.

Novi VW Caddy – izvedben, ki so že v prodaji:

  • VW Caddy Kombi/Life – kombi z zastekljenim potniškim delom
  • VW Caddy Cargo – furgon z zaprto nadgradnjo
     
    Preverite:
  • VW Caddy konfigurator – sestavite si svojega!
  • VW Caddy katalog PDF
     
    V primeru vprašanj so vam na voljo naše prodajne ekipe. Z veseljem vam svetujejo. Lahko pa nas pokličete tudi direktno na tel.: 031 616 918 ali poščjite mail na [email protected]

Volkswagen Caddy – razlogi, zakaj ga izbrati!

Ena izmed ključnih novosti je vsekakor povsem nova prečna modularna platforma MQB, ki omogoča uporabo najsodobnejših tehnologij ter asistenčnih in multimedijskih sistemov. Obenem pa zagotavlja tudi splošno varnost, udobje, digitalizacijo in še veliko več. Volkswagen Gospodarska vozila (VW GV) z novo tehnologijo dvojnega vbrizgavanja, imenovano twindosing, omogoča, da so turbodizelski motorji TDI čisti, kot še nikoli poprej. 

Novi VW Caddy – najpomembnejše novosti:

  • zasnovan na novi platformi MQB
  • kompaktna zunanjost, prostorna notranjost 
  • v Caddyju Maxi je prostora za dve euro paleti
  • nova tehnologija TDI twindosing
  • popolnoma digitalna notranjost Innovision Cockpit
  • 19 novih ali izboljšanih asistenčnih sistemov
     
    Pred kratkim je bil predstavljen tudi popolnoma novi VW Transporter T6.1, ki prinaša nove smernice gospodarskih vozil. 

Prepoznavna in karizmatična zunanjost

Zunanjost nove generacije modela Volkswagen Caddy je bila zasnovana povsem na novo – na karoseriji opazimo dinamične športne linije. Zahvaljujoč novi platformi MQB se je močno povečala prostornost v notranjosti. Izjemen je tudi podatek, da so s tem količnik zračnega upora (cX) z 0,33 uspeli zmanjšati na 0,30, kar je merilo v segmentu tega avtomobilskega razreda. VW Caddy je lahko opremljen z do sedmimi sedeži. Med dodatno opremo pa najdemo kar nekaj povsem novih tehnologij: električna zapiralna asistenca za drsna vrata in zadnji dvižni pokrov ter panoramska streha z 1,4 m2 veliko stekleno površino nad prvo in drugo sedežno vrsto. Marsikomu bodo všeč tudi do 18-palčna aluminijasta platišča ter novi popolnoma LED-žarometi in zadnje luči, ki so prav tako opremljene z LED-tehnologijo. Caddy je prvič opremljen s sistemom Keyless Access za odpiranje in zagon brez ključa ter z digitalnimi merilniki, imenovanimi Digital Cockpit.

Popolnoma novi paketi opreme – Caddy, Life in Style

Novi VW Caddy pete generacije bo na trg spet prišel v komercialnih izvedbah Cargo (furgon z zaprto nadgradnjo) in Kombi (z zastekljenim potniški delom) ter v različnih izvedbah kot praktični enoprostorec s homologacijo za osebna vozila. Tukaj pa so tudi povsem novi paketi opreme pri osebni različici: v prihodnje se bo osnovna izvedba imenovala Caddy, sledila ji bo linija Caddy Life, najbolj eleganten pa bo Caddy Style. Ob tem sporočamo, da je serijska oprema modela Caddy precej bogatejša že v osnovi! 

Digitalni kombinirani instrument – novo poglavje armaturne plošče

Volkswagen Caddy pete generacije vas bo zagotovo prepričal z novimi visokotehnološkimi rešitvami in precej večjo praktičnostjo v notranjosti. Podaljšana izvedba, imenovana Caddy Maxi, zagotavlja dovolj prostora za kar dve euro paleti, ki sta na sredini in zadaj lahko obrnjeni počez ali pa na sredini počez in zadaj po dolžini vozila. Navdušeni boste nad novim digitalnim kombiniranim instrumentom Digital Cockpit in multimedijskim sistemom z zaslonom z velikostjo med 6,5 in 10,0 palca.

Z največjim zaslonom je na voljo povsem dovršeno digitalno okolje Innovision Cockpit. Prek enote OCU (Online Connectivity Unit) z integrirano eSIM-kartico lahko multimedijski sistemi dostopajo do mobilnih spletnih storitev in funkcij iz ponudbe Volkswagen We. Novi Caddy je tako več čas povezan s spletom.

NOVI VW CADDY 2021 – novi motorji TDI twindosing, TSI in TGI

VW Caddy nove generacije se lahko pohvali z naprednimi štirivaljnimi dizelskimi TDI-motorji. Gre za povsem nove motorje naslednje generacije. Že sedaj namreč izpolnjujejo emisijske standarde Euro 6 za leto 2021 in prav vsi so opremljeni s filtri za trdne delce DPF. Za TDI-motorje z močjo med 55 kW (75 KM) in 90 kW (122 KM) se prvič uporablja nova tehnologija twindosing: s pomočjo dveh katalizatorjev SCR in s tem realiziranega dvojnega vbrizgavanja aditiva AdBlue so se emisije dušikovih oksidov (NOx) v primerjavi z motorji iz prejšnje generacije modela VW Caddy zmanjšale. Novi TDI-motorji za novi Volkswagen Caddy se tako uvrščajo med najčistejše dizelske motorje na svetu. Enako učinkovita in trajnostno zasnovana sta tudi turbobencinski motor TSI z močjo 84 kW (116 KM) in prisilno polnjeni motor na zemeljski plin TGI. Nove pogonske tehnologije prinašajo pozitivne učinke v ekološkem in ekonomskem smislu: glede na izbrani motor je predvidena poraba novega Caddyja v primerjavi s prejšnjim modelom nižja za kar do 12 %.

Ob tej priložnosti vam lahko tudi povemo, da kmalu prihaja električni model VW ID.3. Z modelom ID.3 se v svetu električne mobilnosti začenja povsem novo obdobje. Vabljeni k branju članka o polnilnih postajah: polnilne postaje.

Spremljajte nas na naši spletni strani:

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.