chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

 1. Novice
 2. Novi VW T-Cross 2023 - začetek predprodaje!
06.08.2023
Novosti znamke Volkswagen

Novi VW T-Cross 2023 - začetek predprodaje!

Novi VW T-Cross se predstavlja s svežim oblikovanjem in najnovejšo tehnologijo.

t-cross

VW T-Cross - najnovejša tehnologija
Znamka Volkswagen je konkretno prenovila enega izmed najbolj priljubljenih športnih terencev na svetu in hkrati enega od najbolj zanimivih modelov znamke. To je seveda novi VW T-Cross, ki je od sedaj naprej na voljo z najsodobnejšo opremo in svežim dizajnom.

Na fotografijah lahko vidite različico T-Cross R-Line, ki je še bolj športna kot do sedaj. Sicer se obeta veliko novosti, največ novosti je sicer v notranjosti z novo armaturno ploščo, digitalnimi merilniki in najnovejšo tehnologijo. Predvidoma bo v Sloveniji že v začetku leta 2024, ko si ga boste lahko ogledali v živo pri Porsche Ljubljana, Porsche Maribor in Porsche Koper.

Vas zanima novi T-Cross v predprodaji - kontaktirajte nas!
V kolikor vas zanima nakup novega modela VW T-Cross v predprodaji (predvidoma bo novi VW T-Cross v Sloveniji in v prodaji v začetku leta 2024) nas kontaktirajte.

 • Pokličite nas: 041 392 204

VW T-Cross 2023 - največje novosti:

 • do 9,2'' zaslon multimedijskega sistema
 • Digital Cockpit digitalni merilniki
 • IQ.Light LED Matrix žarometi
 • prtljažni prostor do 455 litrov
 • LED grafika v obliki črke X
 • T-Cross R-Line različica
 • nova oblika notranjosti
 • Air Care Climatronic
 • nova platišča do 17''
 • nova paleta barv
 • T-Cross R-Line
 • Več športnosti


T-Cross R-Line - izjemno športen!

vas bo prepričal s številnimi športnimi dodatki, bolj športnimi odbijači in novo zasnovano notranjostjo. Športni pridih boste lahko dodatno začinili z novimi svežimi barvami: Grape Yellow (ostra, športno rumena), Clear Blue Metallic (elegantna in prijazna svetlo modra) in Kings Red Metallic (živa, vpadljiva rdeča). Veliko podobnosti po iz modela Tiguan

Več serijske opreme: Style, R-Line paketi opreme...
Bistveno več serijske opreme: LED žarometi (namesto halogenskih), nove LED zadnje luči, kamera, dinamični prikaz prometnih znakov, digitalni merilniki in novi multimedijski zaslon. Paketi opreme bodo: T-Cross, T-Cross Style in T-Cross R-Line. Vsi paketi opreme bodo močno nadgrajeni in tehnološko bolj napredni.

Image

Nov zanimiv zunanji videz - T-Cross
Moderna zunanja oblika in sveže nove barve. Od zunaj je posodobljeni T-Cross takoj prepoznaven po novi zasnovi sprednjega in zadnjega dela z novimi vgrajenimi žarometi LED, dnevnimi lučmi LED in sklopi zadnjih luči LED. Matrični žarometi IQ.LIGHT LED so popolnoma nov Volkswagnov razvoj in so prvič na voljo pri T-Crossu. Modelski ponudbi so bile dodane tri nove, sveže barve: enobarvna Grape Yellow (ostra, športno rumena), Clear Blue Metallic (elegantna in prijazna svetlo modra) in Kings Red Metallic (živa, vpadljiva rdeča).


Nova visokokakovostna notranjost
Nova generacija informacijsko-razvedrilnega sistema in visokokakovostna notranjost. Osrednji element v notranjosti novega T-Crossa je prostostoječi zaslon multimedijskega zaslona. Standardni zaslon na dotik meri po diagonali 8'', najvišja različica ima 9,2'' zaslon. Poleg tega bodo vse različice opreme zdaj standardno opremljene z digitalnimi merilniki. Tudi armaturna plošča v T-Crossu je bila popolnoma preoblikovana: tako kot pri večjih modelih VW ima armaturna plošča mehko oblazinjeno in bistveno bolj kakovostne površinske materiale. Enako velja za obloge prednjih vrat različic Style in R-Line. Ročna klimatska naprava je serijsko vgrajena, samodejna klimatska naprava Air Care Climatronic z osvetljenimi drsniki na dotik pa je na voljo kot dodatna oprema.

Image

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.