chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. OBESKI ZA KLJUČE
18.04.2021
VEC O DOPOLNILNI OPREMI

OBESKI ZA KLJUČE

Če tudi vi včasih ne najdete svojih ključev ali pa bi jih zgolj radi malo okrasili, si zagotovite svoj unikaten obesek za ključe!

Obeski za ključe

Obeski za ključe: V sodobnem svetu digitalnih tehnologij velikokrat pomislimo na telefon in računalnik kot na nepogrešljive predmete brez katerih ne gre. To je sicer res, ampak pred tem se nahaja še bolj pomemben predmet, na katerega premalokrat pomislimo kot na vitalnega. Seveda, to so ključi! Z njimi odklepamo vrata v svoj dom, svoj poštni nabiralnik, vrata od pisarne, nenazadnje pa tudi svoj avtomobil. Se vam je kdaj zgodilo, da ste jih založili? Potem so posebni obeski za ključe tisto kar potrebujete!

KONTAKT: Preverite celotno ponudbo v spletni trgovini shop.porscheinterauto.net, za vprašanja pa nam pišite na [email protected].

Avto obeski za ključe

Original VW obesek je tako čudovito presenečenje za vse ljubitelje znamke Volkswagen, ki jim znamka kaj pomeni. Narejeni so iz kakovostnih materialov, ki bodo navdušili vsakega VW fana. Za vaše boljše polovice je tu Volkswagen obesek srce obogaten s 5 kamni Swarovski kot ključ do njenega srca. Pri obeskih za ključe pa ne gre vedno samo za vizualni aspekt, temveč tudi za uporabnost. V tem primeru vas bo navdušil VW obesek za ključe z žetonom za v trgovinski voziček. Za vse Bulli navdušence pa je tu VW obesek za ključe Bulli. Ker pa se zavedamo, da je potrebno vsakič, ko se odpravljamo na cesto, biti pozoren in z glavo na cesti, lahko kot prečudovito darilo podarite VW obesek za ključe angel, ki vas opominja: ''Drive safe!'' oziroma ''Vozite varno!'' in lahko služi kot amulet.

Za zunanjo urejenost si zagotovite čudovite obeske za ključe, za notranjo zanesljivost vozila, pa preverite še menjava olja in oljnega filtra!

Unikatni obeski za ključe

Ključi so torej tisti predmet, na katerega nikakor ne smemo pozabiti, kaj šele jih izgubiti, posledično pa smo na njih pozorni ves čas. Posledično so neprestano na očeh, zato je pomembno, da so vizualno atraktivni. Na drugi strani, pa so lahko obeski tudi skrajno uporabni, dizajn je lahko klasičen ali bolj moderen in se tako sklada z vašim avtom.

Za popoln tandem z vašim vozilom, preverite ponudbo avtomobilskih obeskov za ključe:

 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.