DOGODEK
05.07.2019

Ona-on sanjska poroka in Volkswagen Touareg!

Volkswagen Touareg in sanjska poroka Ona-on, kaj bi bila lahko še boljša kombinacija?
Porsche Inter Auto

Ona-on sanjska poroka!

Letos je tradicionalno že šesto leto zapored na spletnem portalu ona-on.com potekal natečaj: Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on.com. V tem natečaju so lahko sodelovali vsi pari, ki so se tudi spoznali preko tega spletnega portala.

Z veseljem pa sporočamo, da smo tudi mi prispevali k temu čudovitemu dnevu, saj smo poročni dan Urše in Sandija obogatili s pravim poročnim avtomobilom - novim Volkswagen Touaregom!

 

Novi Volkswagen Touareg kot poročni avtomobil


Nepozabni poročni dan se je začel na kar dveh lokacijah. Dogajanje pri ženinu se je začelo dopoldan - svatje so ženina takoj namučili na tradicionalem opravilu, ki se imenuje kar ‘šranga’. Z vsemi nalogami je opravil brez težav in se hitro odpravil po svojo nevesto. Pri premagovanju poti mu je pomagal novi Volkswagen Touareg

Sledila je civilna in cerkvena poroka, nato pa seveda odličen žur do jutranjih ur! Celoten dan je potekal odlično, najbolj pomembno pa je, da so na poroki uživali tako mladoporočenca kot tudi svatje!

Za konec vam lahko sporočimo še povzetek besed Urše in Sandija:

''Za nama je čudovit dan! Najprej bi se zahvalila spletni strani VSI KI STE SAMSKI - ona-on.com za izbor za sanjsko poroko, katera je bila res SANJSKA!''