NOVOSTI PRI ZNAMKI SEAT
15.01.2020

OTVORITEV NOVEGA SALONA SEAT - Porsche Verovškova Ljubljana

Za vas smo januarja 2020 popolnoma prenovili salon SEAT pri Porsche Verovškova!
SEAT LJUBLJANA PORSCHE VEROVŠKOVA

SEAT LJUBLJANA - PORSCHE VEROVŠKOVA
Prijetno razpoloženje, privlačno okolje in čiste linije ... Ne odlašajte, vstopite v naš
popolnoma prenovljeni SEAT salon pri Porscheju Verovškova. Ko boste stopili skozi vhod,
boste takoj opazili spremembo in začelo se bo Vaše nepozabno potovanje.

Ravno prejšnji mesec smo za Vas končali celovito prenovo salona SEAT LJUBLJANA. Zaradi svežega in vabljivega videza se boste v novem salonu počutili kot doma. Sprehodite se po salonu, oglejte si nove modele in si z novim modeli zapeljite na testno preizkušnjo.

Za vas smo popolnoma prenovili naš salon SEAT, saj se zavedamo, da je obisk salona prvi dejanski stik z znamko. Notranjost saona je sedaj veliko bolj odprta, sodobno zasnovana in zaradi svežega in privlačnega videza je predvsem bolj domačna. Kakovost salona v vsaki podrobnosti izraža našo profesionalnost in uvidevnost so strank.

Ne odlašajte, vljudno vabljeni v nove prostore znamke SEAT, preizkusite nove modele, se pogovorite s svetovalci, radi bi vas navdušili za nove tehnologije in modele vozil.

Iščete vozilo SUV SEAT? Preglejte našo aktualno ponudbo: 

> SEAT Arona
> SEAT Ateca
> SEAT Tarraco


SEAT RABLJENA VOZILA
Če iščete odlično ohranjeno vozilo znamke SEAT, potem si oglejte našo zalogo vozil SEAT RABLJENA VOZILA na naši strani www.porscheinterauto.net.


SEAT TESTNA VOZILA
V naši ponudbo vam lahko ponudimo tudi TESTNA VOZILA SEAT oz. službena vozila SEAT iz našega voznega parka Porsche Inter Auto. Če iščete odlično ohranjeno vozilo znamke SEAT, potem si oglejte našo zalogo službenih vozil na naši strani www.porscheinterauto.net.