chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. Poiščite svoj sanjski Volkswagen Polo pri nas, na zalogi imamo nova in rabljena vozila
30.08.2018
NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN

Poiščite svoj sanjski Volkswagen Polo pri nas, na zalogi imamo nova in rabljena vozila

Pozorni zapeljivec. Novi Volkswagen Polo.

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo

Volkswagnov Polo, ki so ga doslej izdelali že v več kot 14 milijonih primerkov, je povsod po svetu avtomobilski favorit mnogih voznikov in voznic, ker je Volkswagen leta 2017 s Polom postavil na cesto enega najsodobnejših malih avtomobilov na svetu. To se med drugim odraža tudi v ponudbi novih asistenčnih in komfortnih sistemov. Z asistenčnimi sistemi je Polo postal eden najvarnejših in najudobnejših avtomobilov v svojem segmentu.

  • Izberite si novo vozilo VW POLO, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska in ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila ter menjavi staro za novo ali staro za staro.

Volkswagen Polo zunanja podoba
Zunanja podoba Pola postavlja nova oblikovalska merila že v izvedbi Trendline, saj se Polo predstavlja s poudarjeno športno podobo in posledično jasno izstopa iz množice. Poleg tega ima Polo odbijača, ohišji zunanjih ogledal in vratne kljuke vedno lakirane v barvi vozila. Sprednji del njegove karoserije deluje dinamično, predvsem zaradi dolgega pokrova motorja, vodoravne linije pa poudarjajo širino vozila. Športni značaj, kompaktne mere in kratka karoserijska previsa spredaj in zadaj pa jasno naznanjajo predvsem eno – nepozaben užitek v vožnji.


Preveri zalogo vozil Volkswagen Polo:

Aktualni Polo se lahko pohvali z radijskimi in radijsko-navigacijskimi sistemi, ki s programsko in strojno opremo sledijo Golfovemu svetu infotainmenta. Upravljanje je udobno in intuitivno, to lahko počnejo tudi sopotniki s tabličnim računalnikom z zadnjih sedežev prek aplikacije Volkswagen Media Control. Sistem poskrbi tudi za dobro vzdušje, saj vključuje radio, CD-predvajalnik, ki podpira MP3- in WMA-datoteke ter ima USB-vmesnik, dve reži za SD-kartice, Bluetooth vmesnik in šest zvočnikov.

Vaša varnost je na prvem mestu - Polo se lahko pohvali tudi z edinstvenim naborom tehnologij za večje udobje in varnost: kot eden prvih modelov v svojem razredu je Polo opcijsko na voljo z markantnimi LED-žarometi. Inteligentni asistenčni sistemi v Polu zvišujejo raven udobja pri vožnji, poleg tega pa boste z njimi lažje kos kritičnim situacijam ali pa do teh sploh ne bo prišlo. Čeprav delovanja teh tehnologij ne boste vedno občutili, boste kljub temu pomirjeni, saj boste vedeli, da vam stalno stojijo ob strani.

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke.

 

Volkswagen Polo Das WeltAuto

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.