chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Prisrčno dobrodošli v našem centru/servisnem centru Porsche. Veselimo se, da vas lahko pozdravimo tudi na spletu.

  1. Novice
  2. Porsche novosti - IAA München Mobility 2021
13.09.2021
NOVOSTI PRI ZNAMKI PORSCHE

Porsche novosti - IAA München Mobility 2021

Porsche najnovejše novosti na avtomobilskem salonu IAA München Mobility 2021: Taycan Crossturismo 2021, Cayenne GTS, 911 GT3.

PORSCHE

Porsche znamka na IAA München Mobility 2021

Na avtomobilskem salonu IAA München Mobility 2021 smo imeli priložnost videti veliko različnih modelov znamke Porsche, med drugim najnovejši Taycan Crossturismo 2021, Cayenne GTS z V8 motorjem in seveda tudi povsem novi 911 GT3. 

Taycan Cross Turismo: pravi multitalent

Porsche je predstavil novi Taycan Cross Turismo. Proizvajalec športnih avtomobilov s to vsestransko modelsko različico razširja produktni portfelj svoje prve popolnoma električne serije športnih modelov in s tem sistematično nadaljuje svojo pot v smeri trajnostne mobilnosti. Taycan Cross Turismo se, tako kot športna limuzina Porsche Taycan, ponaša z inovativnim električnim pogonom z 800-voltno arhitekturo.

Novo visoko¬tehnološko podvozje s štirikolesnim pogonom in prilagodljivim zračnim vzmetenjem tudi izven utrjenih cest skrbi za brezkompromisno dinamiko. Zaradi dodatnih 47 milimetrov prostora za glavo za potnike na zadnjih sedežih in več kot 1.200 litov prostora pod velikim zadnjim pokrovom je Cross Turismo pravi multitalent.

Preverite tudi ostale najnovejše modele Porsche:

Image

Porsche 911 GT3 z znanjem iz športnega avtomobilizma

Porsche na trg pošilja novi 911 GT3. Tudi sedma generacija visokozmogljivega športnega avtomobila je bila razvita v tesnem sodelovanju s Porsche Motorsportom. Z njo je čista dirkalna tehnologija še bolj dosledno kot kdajkoli doslej implementirana v serijskem modelu: zasnova sprednje preme z dvojnimi prečnimi vodili ter izpopolnjena aerodinamika z večsmerno nastavljivim usmernikom zraka in markantnim difuzorjem na zadku sta povzeti po uspešnem dirkalniku GT 911 RSR, štirilitrski 6-valjni bokser motor z močjo 375 kW (510 KM) pa temelji na motorju modela 911 GT3 R, ki so ga preizkusili na vztrajnostnih dirkah.

Akustično markantni visokoturažni agregat se praktično nespremenjen vgrajuje tudi v novi 911 GT3 Cup. Rezultat je izjemen dirkalni stroj: učinkovit in emocionalen, precizen in visokozmogljiv – popoln za dirkalno stezo in odličen za vsakodnevne vožnje. 

Image

Sedaj znova z V8 motorjem: nova modela Cayenne GTS

Športna in ekskluzivna dvojica: Porsche razširja svojo paleto SUV-vozil Porsche Cayenne in predstavlja modela Cayenne GTS in Cayenne GTS Coupé, ki se ponašata z visoko vozno zmogljivostjo. Kot je značilno za modele GTS, ima pogon poseben pomen: namesto 3,6-litrskega biturbomotorja V6, s katerim je bil opremljen predhodnik, srce vozila Cayenne GTS predstavlja motor V8.

Štirilitrski biturbomotor s 338 kW (460 KM) in navorom 620 Nm zagotavlja bistveno boljše vozne zmogljivosti v vseh disciplinah. Za pospešek od 0 do 100 km/h oba modela GTS s paketom Sport Chrono potrebujeta 4,5 sekunde, njuna najvišja hitrost pa znaša 270 km/h. Spuščeno podvozje s poudarkom na zmogljivosti, edinstven dizajn in izrazito bogat nabor opreme zaokrožajo novi GTS-paket.

Image

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.