NOVOSTI PRI ZNAMKI ŠKODA
11.01.2021

Porsche Verovškova z okrepljeno ekipo Škoda!

Škoda Porsche Verovškova ekipi se je pridružil novi prodajni svetovalec novih vozil - Blaž Erjavec.
Blaž Erjavec Porsche Vervoškova

Porsche Inter Auto je s poslovalnico Porsche Verovškova v Ljubljani in šriši okolici glavni trgovec z vozili znamke Škoda.

Ekipi prodajnih svetovalcev novih vozil pridružil naš novi sodelavec Blaž Erjavec. Z veseljem vas vabimo v naš salon, kjer vas sedaj naša okrepljena ekipa znamke Škoda seveda z veseljem pričakuje! Želimo si, da z vami odlično sodelujemo tudi v naprej! 

V želji, da bi novega sodelavca bolje spoznali, smo mu postavili nekaj kratih vprašanj.

1. Kateri je tvoj najljubši model Škoda in kaj te je prepričalo na njem?

Vsekakor mi je trenutno najbolj prepričljiva popolnoma nova Škoda Octavia, saj se res močno opazi, da je znamka naredila velik korak naprej, tako vizualno kot glede tehnologije in dodatne opreme. Stranki je z novo generacijo na voljo res veliko novosti, vozne lastnosti so pa že tako na vrhuncu. S svojo izpopolnjeno aerodinamiko sledi trendom nizke porabe, na voljo vam je veliko različnih kombinacij pogonskih sklopov, vsaka stranka zase najde primeren pogonski sklop glede na svoje potrebe.

2. Kaj vam je najbolj pomembno na delovnem mestu?

Na delovnem mestu mi je najbolj pomemben dober kolektiv, pri Porsche Verovškova sem že takoj dobil prve občutke, da smo super ekipa, si pomagamo in pridem z veseljem vsak dan v službo. Seveda mi je pomembno tudi to, da nudimo res odlične produkte, kar pa opazijo tudi stranke in se to opazi na samih vozilih in prodajnih številkah.  

3. Naljubši avtomobilistični trenutki?

Najbolj sem si zapomnil vožnjo s hitrimi avtomobili na najsodobnejšem poligonu Vransko AMZS, kjer sem lahko izkusil športno dinamiko najrazličnejših vozil.

4. Vsi se veselimo novega električnega Enyaqa iV, česa se najbolj veseliš?

Menim, da je Enyaq iV odličen električni avtomobil z vrhunskim dosegom, ki ne predstavlja omejitev glede vožnje pri vsakodnevni uporabi. Gre za konkreten avtomobil - športni terenec s 4x4, ki ni namenjen le za mestno vožnjo, temveč je pripravljen na vse in ponuja veliko prostora.

ŠKODA - Porsche Verovškova
Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

  • Albin Cerar, tel.: +386 1 53 03 550
  • Andraž Svetek, tel.: +386 1 53 03 557
  • Nik Subotič, tel.: +386 1 53 03 605
  • Andraž Grohar, tel.: +386 1 530 35 53
  • Blaž Erjavec, tel.:+386 1 530 36 60