chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Rabljeni Audi A3 - ali se splača nakup?
29.05.2023
Novosti znamke Audi

Rabljeni Audi A3 - ali se splača nakup?

Audi A3 je priljubljen kompaktni avtomobil nemškega proizvajalca Audi. Ta avtomobil se ponaša z elegantno obliko, napredno tehnologijo in dinamično vožnjo.

Rabljeni Audi A3 - ali se splača nakup?

Audi A3 rabljena vozila, preverjena rabljena vozila pri Porsche Inter Auto
Audi A3 je priljubljen kompaktni avtomobil nemškega proizvajalca Audi. Ta avtomobil se ponaša z elegantno obliko, napredno tehnologijo in dinamično vožnjo. Audi A3 ima privlačno obliko z modernimi linijami in elegantnimi poudarki. Značilnosti oblikovanja vključujejo športno rešetko hladilnika z logotipom Audi, ostri žarometi, dinamične linije karoserije in harmonično integrirane zadnje luči. Notranjost Audija A3 je premijsko oblikovana in ponuja visokokakovostne materiale ter izvrstno izdelavo. Sedeži so udobni, ergonomija je dobro premišljena, zasloni in upravljalni elementi pa so intuitivni. Notranjost je prostorna in ponuja dovolj prostora za potnike in prtljago.


Audi A3 rabljena vozila - aktualna zaloga:

Katere so prednosti nakupa rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto?

  • ohranjena vozila
  • online podpis in nakup pogodbe
  • tehnično odlično ohranjena
  • video predstavitev vozila
  • strokovno pregledana
  • garancija 8 dni za vračilo/zamenjavo
  • preverjanje 250 kontrolnih točk
  • servisni bon do 100 €
  • do 1.000 evrov popusta ob financiranju
  • do 500 evrov popust ob menjavi vozila


Audi A3 8V 2012-2019 (predzadnja tretja generacija)
Predzadnja generacija Audi A3 je bila predstavljena leta 2012 in je bila na voljo do leta 2020. Ta model je bil priljubljen kompaktni avtomobil, ki je združeval zmogljivost, udobje in vrhunski dizajn. Tu so ključne značilnosti in lastnosti predzadnje generacije Audi A3. Oblika: Audi A3 je imel športno in elegantno obliko z značilnimi zarezoanimi linijami in privlačnim dizajnom. Značilni elementi vključujejo masivno rešetko hladilnika z logotipom Audi, ostre žaromete in dinamične linije karoserije. Notranjost: Notranjost Audija A3 je bila oblikovana s poudarkom na minimalizmu in premijski kakovosti. Materiali so bili visokokakovostni, sedeži so bili udobni, ergonomija pa je bila dobro premišljena. Armaturna plošča je imela preprost, a funkcionalen dizajn. Infotainment in povezljivost: A3 je bil opremljen z naprednim infotainment sistemom, ki je vključeval zaslon na dotik, navigacijo, avdio sistem visoke kakovosti in povezljivost Bluetooth. Nekateri modeli so ponujali tudi možnost integracije pametnih telefonov in dostop do spletnih storitev. Varnostne funkcije: Predzadnja generacija Audi A3 je ponujala številne napredne varnostne funkcije, vključno s sistemom za opozarjanje na trčenje, sistemom za ohranjanje voznega pasu, nadzorom mrtvega kota, tempomatom in številnimi drugimi asistenčnimi sistemi za voznika. Motorji: Audi A3 je bil na voljo z različnimi bencinskimi in dizelskimi motorji. Moč in zmogljivost motorjev se je razlikovala glede na konkretno konfiguracijo in tržne regulacije.

Image

Audi A3 Sportback 8Y 2020- (zadnja četrta generacija)
Zadnja oz. najnovejša generacija Audi A3 je bila predstavljena leta 2020. Ta kompaktni avtomobil se ponaša z elegantno obliko, napredno tehnologijo in zmogljivimi motorji. Tu je nekaj ključnih značilnosti in lastnosti Audija A3 zadnje generacije. Oblika: Audi A3 ima športno in sodobno obliko z ostrimi linijami ter značilnim dizajnom Audija. Zadnja generacija A3 se ponaša z ostrejšimi svetili, bolj izrazitim sprednjim delom in izboljšanimi aerodinamičnimi lastnostmi. Notranjost Audija A3 je premijsko oblikovana z visokokakovostnimi materiali. Poudarek je na minimalističnem dizajnu z visoko ločljivim digitalnim prikazovalnikom na armaturni plošči. Sistem MMI (Multi-Media Interface) je intuitiven in omogoča upravljanje z različnimi funkcijami avtomobila. Audi A3 je opremljen z vrsto naprednih varnostnih funkcij, vključno s sistemom za opozarjanje na trčenje, sistemom za ohranjanje voznega pasu, sistemom za nadzor mrtvega kota, prilagodljivim tempomatom in številnimi drugimi asistenčnimi sistemi za voznika. Audi A3 ponuja različne motorne izbire, vključno s štirivaljnim bencinskim in dizelskim motorjem. Ponuja tudi različice s pogonom na sprednji ali štirikolesni pogon ter ročnim ali samodejnim menjalnikom. Moč in zmogljivost motorjev se lahko razlikujejo glede na specifikacije in tržne regulacije v posameznih regijah.

Image

Varen nakup skrbno pregledanih rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto
Pri nakupu rabljenega vozila Audi A3 je priporočljivo preveriti zgodovino vozila, vključno s preteklimi lastniki, servisno zgodovino, prevoženimi kilometri in morebitnimi nesrečami. Prav tako je priporočljivo opraviti temeljit pregled vozila, da se zagotovi, da je v dobrem tehničnem stanju. Na splošno je A3 preverjena rabljena vozila dobra izbira za tiste, ki iščejo športen in prestižen avtomobil manjšega formata. Zagotavljajo visoko kakovost izdelave, zmogljivost, udobje in napredne funkcije, po nižji ceni v primerjavi z novimi vozili.

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. so za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Imajo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.