PORSCHEINTERAUTO.NET
09.06.2020

Registracija vozila Maribor: novo pri Porsche Maribor!

Registracija vozil - za vas opravljamo vse storitve s področja registracije vozil na enem mestu.
Registracija vozil Maribor

REGISTRACIJA VOZIL MARIBOR je eno izmed tistih vsakoletnih opravil, ki se jih vsak loti drugače. Nekateri se je lotijo tako, da čim prej opravijo tehnični pregled, pripravijo vso dokumentacijo in uredijo registracijo še preden jim poteče veljavnost prometnega dovoljenja. Spet drugi čakajo do konca in registracijo urejajo tik pred iztekom zadnjih zakonsko določenih 30 dni po preteku prometnega dovoljenja, ko se še sme voziti z vozilom, preden je odjavljeno iz prometa.  

Glede na to, da gre za letni strošek, ki lahko globoko seže v vašo denarnico, je dobro stroške registracije načrtovati že vnaprej. Končna cena je odvisna predvsem od vrste registracijskega postopka ter vrste in starosti vašega vozila. Za lažjo predstavo stroškov, je priporočljivo uporabiti informativni izračun registracije, s katerim boste lahko boljše načrtovali stroške in s tem pravočasno uredili vse potrebno. 

V Mariboru lahko na enem mestu po ugodni ceni opravite celotno dokumentacijo ter hitro registrirate vozilo. Registracija vozil pri Porsche Maribor je pravo mesto za urejanje vseh postopkov, ki so vezani na registracijo. Med drugim tam lahko poleg podaljšanja registracije opravite tudi: 


REGISTRACIJA VOZILA MARIBOR – Porsche Maribor
Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor; tel. št..: 02 65 40 349 ali 02 65 40 316; delovni čas: 8:00 - 16:00

O NAS: Porsche Inter Auto d.o.o. je največji trgovec z novimi, rabljenimi in testnimi vozili znamk Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT, Porsche v Sloveniji. Prav tako lahko pri Porsche Inter Auto opravite storitve registracije in uredite vse postopke s prijavo škode, saj je pogodbeni pooblaščeni servisni partner Zavarovalnice Triglav, Sava zavarovalnice in Porsche Versicherungs AG podružnice v Sloveniji.