chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Občuti čisti užitek Barcelone in občutek svobode. To je SEAT. Odkrij raznolikost modelov in najdi svoj želeni model SEAT.

  1. Novice
  2. SEAT POOBLAŠČENI SERVIS - TOP kakovost
20.02.2024
NOVOSTI PRI ZNAMKI SEAT

SEAT POOBLAŠČENI SERVIS - TOP kakovost

SEAT SERVIS LJUBLJANA, MARIBOR - vrhunske in kvalitetne servisne storitve za vaš avto znamke SEAT.

seat-servis

SEAT servis - pooblaščeni servis SEAT
SEAT SERVIS
- ponosno vas vabimo, da se pridružite naši družini zadovoljnih strank, kjer vam nudimo najboljšo možno oskrbo vašega Seat vozila. Naša vrata so vedno odprta za vas, saj se zavedamo, kako pomembno je, da vaše vozilo deluje brezhibno in varno na cesti.


Naša ekipa izkušenih tehnikov je specializirana za servisiranje in vzdrževanje vozil SEAT. Ne glede na to, ali gre za redni servis, popravilo ali diagnozo težav, vam zagotavljamo visoko kakovostno storitev, ki jo podpira naše znanje, strokovnost in uporaba najnovejše tehnologije.


KONTAKT: Pokličite nas 041 392 204. Z veseljem smo vam na voljo.


Kaj vse vam zagotavljamo?

Strokovnost: naši tehnični strokovnjaki so visoko usposobljeni in imajo bogate izkušnje z vozili SEAT. Zaupajte nam svoje vozilo in ga prepustite v roke pravih strokovnjakov.
Kakovostni nadomestni deli: uporabljamo samo originalne nadomestne dele SEAT, ki zagotavljajo optimalno delovanje vašega vozila in dolgo življenjsko dobo.

Hitra in zanesljiva storitev: razumemo, kako pomembno je vaše vozilo za vaše vsakodnevno življenje. Zato se trudimo, da je servis čim hitrejši, brez kompromisov pri kakovosti.

Priročnost: ponujamo vam različne možnosti terminov za servisiranje, da se prilagodimo vašemu urniku. Naš cilj je, da je servis čim bolj priročen za vas.

Prilagojene rešitve: razumemo, da so potrebe vsakega lastnika vozila edinstvene. Zato se trudimo, da vam ponudimo individualno prilagojene rešitve, ki ustrezajo vašim potrebam.


Ne glede na to, ali gre za manjši servis, menjavo olja ali večje popravilo, nam zaupajte svoje SEAT vozilo in vam zagotavljamo, da boste zadovoljni s storitvijo, ki jo prejmete pri nas. Kot pooblaščeni serviser vozil znamke SEAT vam z uporabo sodobne tehnologije, ki je certificirana s strani tovarne, ter strokovnim kadrom, zagotovimo vrhunski servis vašega avtomobila. V primeru rednega servisiranja pri pooblaščenemu serviserju se vam jamstvo mobilnosti ohranja celotno življenjsko dobo vozila, enako velja za brezplačne tovarniške akcije. Zagotovite si servis SEAT za pravilno in varno delovanje vašega vozila

  • dvoletno jamstvo na delo in vgrajen material  
  • jamstvo mobilnosti: članstvo v Asistenca Porsche Slovenija - SEAT
  • ohranjanje standardov iz matične tovarne
  • uporaba originalnih materialov (od rezervnih delov do olja) 
  • potrjena servisna zgodovina vozila. 
  • boljša varnost na cesti


SEAT redni, mali servis z menjavo olja - kaj vse je vključeno?

SEAT menjava olja - nuddimo vam ugoden avtoservis z menjavo olja za vaš avto za optimalno pripravljenost motorja in njegovo daljšo življenjsko dobo. Ker motorno olje s časom izgubi svoje prvotne lastnosti, je redna menjava olja nujna. 


SEAT zavor - poskrbite za vašo varnost!
Servis zavor SEAT - vrhunske zavore ogromno prispevajo k vaši varnosti, zato je servis zavor z menjavo zavornih ploščic in diskov vitalen. Menjava zavor je narejena po navodilih in priporočilih proizvajalca SEAT, zato vam garantiramo, da bo vozilo s servisa odpeljalo z zavorami v enakem stanju kot so bile ob samem nakupu vozila.


Še ugodnejši servis SEAT - Varčevalni paketi Vedno Vredno 4+
SEAT Vedno vredno (SEAT UGODEN SERVIS 4+): za vas smo pripavili ugodne pakete, s katerimi boste močno privarčevali pri vzdrževanju in servisiranju vašega vozila SEAT. Uporabljamo originalne dele SEAT po zahtevah tovarne in najnovejšo tehnologijo ter vedno zagotovimo, da vam vozilo vrnemo v najboljšem stanju, originalna kakovost - varčna cena! Na ta način pri servisu SEAT privarčujete vse do -30%! Vse vključeno: delo + menjava!


Katere storitve zagotavlja pooblaščeni SEAT servis pri Porsche Inter Auto?

Redni servis: Redni servis vključuje menjavo olja, zamenjavo filtrov, pregled tekočin, pregled zavor in druga osnovna vzdrževalna dela. Stroški se lahko razlikujejo glede na model avtomobila in obseg storitev.
Popravila in diagnostika: Če avtomobil kaže kakršnekoli težave ali napake, lahko stroški vključujejo diagnostiko za ugotavljanje vzrokov težav ter popravila, kot so zamenjave okvarjenih delov ali popravila električnih in mehanskih sistemov.
Menjava pnevmatik: Stroški menjave pnevmatik se lahko razlikujejo glede na velikost in znamko pnevmatik ter storitve, ki jih vključuje menjava (npr. centriranje, uravnoteženje).
Dopolnilne storitve: To vključuje dodatne storitve, kot so čiščenje notranjosti, polnjenje klimatske naprave, pregled hladilne tekočine in drugo.
Originalni nadomestni deli: Porsche Inter Auto uporablja originalne nadomestne dele znamke SEAT za zagotovitev kakovosti in združljivosti z vašim avtomobilom. 


Popravilo poškodovanih vozil SEAT - preko zavarovalnice

Opravljamo vsa popravila vozil SEAT preko vseh večjih zavarovalnic. Nudimo vam tudi popravilo toče in vseh ostalih popravil poškodovanih vozil. 

Image

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.