chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. SEAT SERVIS: LJUBLJANA IN MARIBOR
23.04.2021
SERVISNE NOVICE

SEAT SERVIS: LJUBLJANA IN MARIBOR

V Sloveniji lahko svoje SEAT vozilo odpeljete na kar dva vrhunska pooblaščena servisa, kjer bodo za vašega SEAT-a odlično poskrbeli: Porsche Verovškova in Porsche Ptujska cesta.

SEAT SERVIS

Pooblaščeni servis SEAT: Ker je znamka SEAT prav gotova ena izmed najbolj priljubljenih avtomobilskih znamk v Sloveniji, lahko obiščete vrhunski pooblaščeni servis SEAT na kar dveh lokacijah: PORSCHE VEROVŠKOVA ter PORSCHE PTUJSKA CESTA, kjer vam nudijo celovite servisne storitve.

  • Mali servis SEAT - menjava olja in oljnega filtra
  • Veliki servis SEAT – menjava zobatega jermena
  • Menjava zavor – varnost
  • Avtoservis – celovite storitve
  • Prijava škoda in cenitev vozil

Seat servis Ljubljana - KONTAKT:

Seat servis Maribor - KONTAKT:

Pooblaščeni servis - PREDNOSTI

Porsche Inter Auto je pooblaščeni serviser vozil SEAT, zato vam zagotavljamo kakovostne storitve, ki bodo ohranjale vrednost vašega vozila in mu daljšale življenjsko dobo. Z uporabo sodobne tehnologije in najnovejših serviserskih znanj vam zagotavljamo vrhunski servis vašega avtomobila. Neprestano smo tudi povezani z matično tovarno, kar nam omogoča razrešitev tudi najzahtevnejših popravil. V primeru rednega servisiranja pri pooblaščenemu serviserju se vam jamstvo mobilnosti ohranja celotno življenjsko dobo vozila, enako velja za brezplačne tovarniške akcije.

  • 2-letno jamstvo na vgrajene originalne dele
  • originalni deli, profesionalni standardi, kakovostne storitve
  • Asistenca Porsche Slovenija SEAT - jamstvo mobilnosti
 

Redni servis SEAT

Redni servis SEAT v prvi vrsti poskrbi za menjavo motornega olja in oljnega filtra. Preveri se tudi vse filtre, ki se jih zamenja po potrebi. Redno servisiranje vašega SEAT-a je potrebno nekje na vsakih 15.000 kilometrov, saj olje v veliki meri izgubi svoje prvotne lastnosti, kar lahko v primeru prepozne menjave vpliva na mehanske poškodbe motorja zaradi slabega podmazovanja. Pri long life servisnih intervalih pa po prikazovalniku oz. na dve leti. Na kakovost olja vpliva tudi način in povprečna dolžina vožnje. Redna menjava olja in oljnega filtra je tako bistvenega pomena za dolgo življenjsko dobo vašega vozila brez dodatnih nepotrebnih stroškov.

Preverite ponudbo servis Seat Leon!

Veliki servis SEAT

Veliki avtoservis pa je torej nekoliko večji poseg v vaše vozilo, ki zajema med drugim tudi menjavo zobatega jermena, napenjalcev jermena, vodne črpalke, svečk, menjavo olja in menjalnika. Menjava zobatega jermena je izjemno pomemben servis, saj se zobati jermen nenehno sooča z velikimi napori in opravlja izjemno težko delo, posledično pa je zelo obremenjen. Za pravilno delovanje avtomobila je tako nujno, da redno preverjate stanje vašega zobatega jermena, saj lahko poškodovani jermen povzroči resne poškodbe motorja.

SEAT SERVIS ZA STAREJŠA VOZILA – VEDNO VREDNO

Če imate vozilo starejše od 4 let, vam ponujamo ugodne servisne pakete VEDNO VREDNO, s katerimi boste močno privarčevali, istočasno pa boste z rednimi servisi podaljšali življenjsko dobo vašega vozila in ohranjali njegovo vrednost. Višja starost vozil pomeni večje možnosti okvar, zato je reden avtoservis še toliko bolj pomemben.

 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.