chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. SERVIS VOLKSWAGEN - ZAVORNE PLOŠČICE UGODNA PAKETNA CENA
18.01.2021
MOBILNOST IN VOLKSWAGEN

SERVIS VOLKSWAGEN - ZAVORNE PLOŠČICE UGODNA PAKETNA CENA

ZAVORNE PLOŠČICE VOLKSWAGEN. Varnost je na prvem mestu - poskrbite za svoje zavore!

SERVIS VOLKSWAGEN

MENJAVA ZAVORNIH PLOŠČIC VOLKSWAGEN - ZAVORNE PLOŠČICE Z VKLJUČENIM DELOM

Pri Porsche Inter Auto smo pripravili ugoden servisni paket menjave zavornih ploščic in zavornih diskov. Povprašajte za ponudbo VW Vedno vredno.

V PAKETNO CENO VKLJUČENO: PLOŠČICE + VGRADNJA:

  • komplet originalnih zavornih oblog spredaj (2 kom) z indikatorjem, vgradnja zavornih oblog, asistenca Volkswagen, 24 ur na dan, 24 mesečna garancija na delo menjave in originalne dele.

Pokličite nas in se naročite na menjavo zavor!
Pripravimo vam vrhunsko ponudbo za servis vašega vozila. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918 ali [email protected]


Menjava zavor Volkswagen – zakaj servis zavor ravno pri nas?
Pregled zavor vključuje popolni pregled vseh možnih napak ali poškodb, saj na obrabo zavornih ploščic vpliva marsikaj, ne le kilometrina. Ob popravilu ali menjavi zavor preverimo tudi: 

  • (morebitne) poškodbe na obeh sprednjih ploščicah
  • debelino in obrabo obeh ploščic
  • (morebitno) škripanje in nezaželjene zvoke
  • usmerjevalnike zraka na ploščice 

Ob pregledu vedno preverimo stanje zavorne tekočine, ki mora biti brezhibna in brez kondenza. Zavorna tekočina močno vpliva na sposobnost zaviranja, saj prenaša pritisk oziroma silo z zavornega pedala na zavorno ploščico. Zavorna tekočina iz okolja absorbira vlago in če se je navzame preveč, se v tekočini začne nabirati kondenz, s tem pa zavore lahko popolnoma odpovejo. Redno menjajte zavorno tekočino!


ZAKAJ JE POMEMBNA UPORABA KVALITETNIH ZAVORNIH OBLOG?
Le malokatera komponenta vozila ima tolikšen vpliv na vozno varnost kot zavore. Optimalni zavorni učinek, ki je rezultat specifične sestave materiala, prilagojene posameznim modelom in visoka odpornost proti obrabi, zagotavljajo najboljšo možno funkcionalnost originalnih zavornih ploščic.

MENJAVA ZAVORNE TEKOČINE
Zahtevajte menjavo zavorne tekočine pri naših sodelavcih ob nakupu zavornih ploščic. Zavorna tekočina mora vedno zagotavljati zanesljivo delovanje zavor. Menjavo zavorne tekočine priporočamo na vsake dve leti. Po menjavi originalnih zavornih ploščic in zavorne tekočine, bo vaše vozilo zlahka brezhibno in brezskrbno prevozilo še tisoče kilometrov.

 

Osnova varnosti na cesti so delujoče zavore, ki morajo delovati odlično v vsakem trenutku. Ravno zato pa je priporočljivo, da pri svojemu VOLKSWAGENU opravite pregled zavor vsaj enkrat letno, da se prepreči morebitna prevelika obraba oziroma odpoved zavor in zavornih sistemov. Menjava zavornih ploščic VOLKSWAGEN zajema bogato storitev pregleda in menjave v kolikor je ta potrebna.

Servis zavor tako vključuje vse, kar stranka želi, da se bo odpeljala z učinkovitimi in odlično delujočimi zavorami: pregled zavor (za morebitne poškodbe na obeh sprednjih ploščicah, debelino in obrabo obeh ploščic, za škripanje, za kontrolo usmerjevalnikov zraka na ploščice, stanje zavorne tekočine).

VW SERVIS vozil pa poleg samih zavor poskrbi tudi za ostale kritične in ključne komponente na vozilih VOLKSWAGEN. V to kategorijo spadajo vsi redni servisi menjave motornega olja in oljnih filtrov, menjave zobatega jermena in črpalke hladilne tekočine, menjave amortizerjev in ostalih hitrih servisnih storitev. 

Ker pa se vsi zavedamo, da je servis vozila vsakoletni strošek, ki lahko obere naše denarnice, pa se poraja vprašanje: je kje cenejši VOLKSWAGEN SERVIS? Poceni servisnih storitev je na trgu veliko, vendar najboljšo storitev stranka dobi pri pooblaščenemu serviserju. Za pooblaščene servise pa se ve, da niso najecenejši ponudnik na trgu, vendar svojim strankam vseeno omogočajo cenejši servis, posebej, če gre za vozila, ki so starejša od štirih let. V tem primeru vsa starejša vozila VOLKSWAGEN spadajo v VW Vedno vredno varčevalne pakete, s katerimi stranka privarčuje tudi v primeru obiska pooblaščenega servisa. 

Pokličite nas in se naročite na menjavo zavor!

  • Pripravimo vam vrhunsko ponudbo za servis vašega vozila. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918 ali [email protected] 
 

SERVIS VOLKSWAGEN - ZAVORNE PLOŠČICE SERVIS za modele:

  • Amarok, Arteon, Beetle, Bora, Bora Variant, Caddy, Caravelle, Crafter, Eos, Fox, Golf 5, Golf 6, Golf 7, Golf 8, ID.3, Multivan, Passat, Passat CC, Polo, Scirocco, Sharan, T-Cross, T-Roc, Tiguan, Touareg, Touran, Up!,  ...

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.