NOVOSTI PRI ZNAMKI ŠKODA
04.08.2020

ŠKODA ENYAQ iV: svetovna premiera

Škoda Enyaq iV bo prvi električni športni terenec znamke Škoda. Ne zamudite enega izmed najbolj pomembnih modelov znamke.
Škoda Enyaq iV

Električni Škoda Enyaq iV - svetovna premiera bo 1.9.2020!

Škoda Enyaq iV: še malo in doživeli bomo svetovno premiero povsem novega modela znamke Škoda Auto, ki bo spremenil pogled na električno prihodnost. Le-ta se bo tako pridružil ostalim modelom znamke Škoda, ki že sledijo električni mobilnosti. Na voljo bo baterija v treh različnih kapacitetah in petih stopnjah zmogljivosti. Prvi električni športni terenec Škoda bo dinamičen, a zelo praktičen električni avtomobil.

Škoda iV modeli, ki so trenutno na voljo:

Škoda Enyaq iV 2020 (2021) - predvidne bistvene značilnosti novega električnega športnega terenca:

  • doseg do 500 kilometrov
  • baterija kapacitete 82 kWh
  • električni motor z močjo 150 kW
  • praktična in prostorna notranjost
  • popolnoma nova platforma MEB
  • na voljo bo tudi Škoda Enyaq iV RS

Škoda je že razkrila notranjost povsem novega električnega modela Škoda Enyaq iV, pa čeprav le v skici oblikovalcev. Vsekakor pa lahko že sedaj vidimo, da bo nekaj posebnega tudi na področju oblikovanja notranjosti.

Popolnoma novi paketi Design Selection bo notranjost precej bolj dovršena, tako s oblikovalskega vidika kot s ergonomije. Notranjost prihajajočega modela se zgleduje po sodobnih bivanjskih svetovih, ki nadomeščajo dosedanje opremske pakete in ki jim dajejo pečat naravni, trajnostno izdelani in reciklirani materiali. 

V kolikor želite, da vas kontaktiramo ob začetku prodaje in o vseh novostih novega modela Škoda Enyaq iV, nam pišite na martina.gartner@porsche.si ali pokličete 031 616 918. Z veseljem smo vam na voljo!