NOVOSTI PRI ZNAMKI ŠKODA
11.08.2019

Škoda Fabia 2020 z novima paketoma opreme Black in Komfort

Škoda Fabia se v novem modelskem letu ponaša s popolnoma novima paketoma opreme imenovana Black in Komfort.
Škoda Fabia 2020

Škoda Fabia 2020 s paketom opreme Black in Komfort


Škoda Fabia je bila za modelsko leto 2020 deležna obsežne prenove. Škoda Fabia 2020 je prejela opcijske LED žaromete in zadnje LED luči, poleg tega pa so se inženirji posvetili tudi varnostni opremi. Dodali so asistenco za menjavo voznega pasu in asistenco za odparkiranje (Rear Traffic Alert low). Škoda Fabia 2020 sedaj nudi dva nova paketa opreme.

Prvi je paket Black, ki bo še izpopolnil vizualno podobo Škode Fabie in poskrbel za športno začinjeno zunanjost. Črna Škodina mreža hladilnika je podobna tisti z različice Fabia Monte Carlo. Črni sta tudi ohišji zunanjih ogledal ter aluminijasta 15-palčna platišča MATONE in 16-palčna platišča VIGO. Paket Black zaokrožujejo zadnje LED-luči, ki jih je opcijsko mogoče kombinirati še s črno streho. (1)

 

Škoda Fabia 2020 - kaj vključuje paket Komfort?


Dodatni novi paket Komfort, s katerim je bilo izboljšano vozno udobje in sama varnost Škode Fabie bo v novem letu namenjen za modela Amibition in Style. Paket Komfort obsega sistem senzorjev za osvetljenost in dež (Light and Rain Assist) - sistem po potrebi avtomatsko vključi žaromete in brisalce, skupaj s parkirnimi senzorji spredaj in zadaj. Za več udobja pa pri prenovljeni Škoda Fabia 2020 poskrbi ogrevanje voznikovega in sovoznikovega sedeža in ogrevane šobe naprave za čiščenje stekel.

 

Škoda Fabia 2020 - izboljšan KESSY sistem


Poleg dveh novih paketov je Škoda izboljšala tudi sistem KESSY (dostop brez ključa), tako, da je dodala senzor gibanja, ki še dodatno zmanjša tveganje pred nezaželenim vstopom v model Škoda Fabia. Če avtomobilskega ključa ne premikate 15 minut, se radijski signal samodejno izklopi. V primeru, da ključ spet premaknete, se ključ aktivira in voznik lahko model Škoda Fabia udobno odklene - brez, da bi moral ključ sploh vzeti v roke. 

O vseh informacijah vas bomo obveščali sproti, za več informacij se lahko obrnete tudi na naše prodajne svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali z informacijami o novem modelu Škoda Fabia 2020!

Naši prodajni svetovalci so vam na voljo za vse dodatne informacije  – Porsche Inter Auto poslovalnice po Sloveniji!

 

Porsche Verovškova 


Verovškova ulica 78
1000 Ljubljana
Tel.: (+386) 1 53 03 600
http://www.porscheverovskova.com

 

Porsche Maribor


Šentiljska c. 128a
2000 Maribor
Tel.: (+386) 2 65 40 300
http://www.porschemaribor.com

 

Porsche Koper


Ankaranska cesta 10
6000 Koper - Capodistria
Tel.: (+386) 5 61 16 500
http://www.porschekoper.com