NOVOSTI V SERVISU
17.06.2020

ŠKODA FABIA REDNI SERVIS: ugodnejša cena menjave olja

ŠKODA FABIA REDNI SERVIS - kvalitetna storitev menjave olja v sklopu programa Vedno Vredno - Varčevalni paketi, ki vsebuje vse vključeno, delo in material za redni servis. Velja za vozila starejša od štirih let.
ŠKODA FABIA SERVIS

ŠKODA FABIA REDNI SERVIS-  ugodnejša cena menjave olja 

Opravite redni servis z menjavo olja za vaš avto Škoda Fabia in z rednim vzdrževanjem boste močno podaljšali življenjsko dobo vašega vozila,  zanesljivost, varnost in vse ostale pomembne dejavnike. Cena velja za vozila starejša od štirih let (Vedno vredno Varčevalni paketi).

ŠKODA FABIA SERVIS KONTAKT

Pokličite nas za več informacij o menjavi olja in se naročite na servis. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!

ŽIVLJENSKA DOBA MOTORNEGA OLJA

Motorno olje ima dve poglavitni in zelo pomembni nalogi: maže motor, še posebej ventile in tako preprečuje hitro obrabo. Življenska doba motornega olja je načeloma med 15.000 in 30.000 kilometrov, točen podatek za vaš avto in motor pa najdete v servisni knjižici. Za brezhibno opravljeno delo menjave olja in oljnega filtra je pomembno, da svojo Škodo Fabio odpeljete na avto servis Škoda Porsche Inter Auto v roke izkušenim strokovnjakom. 

ŠKODA SERVIS UGODNO

Zagotovite si strokovno opravljen servis z menjavo olja na pooblaščenem servisu Škoda. V paketno ceno (redni, servis, menjava olja) - vse vključeno po posebno nizki ceni s katerimi boste močno privarčevali.

VSE VKLJUČENO V PAKET MENJAVE OLJA:

  • profesionalno motorno olje,
  • originalni oljni filter Škoda,
  • delo menjave olja,
  • test akumulatorja,
  • asistenca Porsche Slovenija Škoda, 24 ur na dan,
  • 24-mesečna garancija na delo menjave in originalne dele.


Pokličite nas za več informacij o menjavi olja in se naročite na servis. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!