AKCIJA
26.10.2018

Škoda HUDOBRO financiranje

Samo vrhunsko je dovolj dobro. Preverite vse 4 HUDOBRE ponudbe, ki vam pomagajo priti do vašega novega Škoda vozila po najbolj ugodni ceni - Škoda HUDOBRO.
HUDOBRO

Škoda HUDOBRO. Ste našli svoje sanjsko Škoda vozilo, pa nimate prihranjenega dovolj denarja, da bi vozilo takoj plačali v celoti? Brez skrbi!

Več o Škoda Hudobro financiranje in Hudobro zavarovanje* si lahko preberete na uradni strani Porsche Leasing.  

Za vas imamo na voljo 4 HUDOBRE ponudbe*:

  • Financiranje 1%
  • Financiranje 1% brez pologa
  • Škoda BON
  • Financiranje 1%+

Financiranje 1%
Financiranje 1% vam omogoča nakup avtomobila znamke Škoda za 1% njegove maloprodajne cene na mesec. Pri tem se lahko odločite za različne višine pologa, od 10% do 28% maloprodajne cene vozila in izberete med dvema dobama financiranja - 72 ali 84 mesecev. Vse to vpliva na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. Ob pologu 28% maloprodajne cene vozila in dobi financiranja 72 mesecev ostanka ni, saj v tem obdobju odplačate celoten avtomobil.

Višina mesečnega obroka pa vedno ostaja ista - vse čas financiranja znaša 1% maloprodajne cene vozila na mesec. Enostavno, brez pasti in neprijetnih presenečenj! Preverite našo zalogo vozil Škoda, ki so na voljo v kombinaciji s Financiranjem 1%.

Pri Porsche Inter Auto veljamo s petimi poslovalnicami za eno najbolje organiziranih trgovcev vozil v Sloveniji. 

Pet razlogov zakaj kupiti rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto:

  • Izjemno kvalitetna in največja ponudba v Sloveniji
  • Preverjeno ozadje avtomobila in zgodovina vozil
  • Dobro vzdrževana, temeljito pregledana vozila
  • Zagotovljena garancija
  • Kvalitetne storitve, prodaja in servisi

Med celotnim procesom nakupa vam je na voljo naš šolan in usposobljen prodajni svetovalec znamke Škoda, ki vam bo pomagal v vsakem trenutku, predvsem pa vam svetoval pri nakupu glede na vaše potrebe, zahteve in možnosti.

Ponujamo najboljšo možno rešitev, da boste lahko prišli do izbranega avtomobila s kar najmanj finančnih težav, dovolj hitro in brez zapletov. Vse kar potrebujete, boste uredili na enem mestu: od registracije do servisa. Prodajni strokovnjaki lahko ponudijo različne možnosti financiranja in zavarovanja vašega izbranega vozila, ki bodo povsem usklajene z vami. Če želite prodati vaše staro vozilo vam ponudimo odkup vozila po ustrezni tržni vrednosti. V naših Porsche poslovalnicah vam bomo v najkrajšem možnem času popravili vse napake in poškodbe. Vaš nakup avtomobila želimo proslaviti z neprestano oskrbo, podporo in nasveti tako, da boste v vožnji uživali zdaj in v prihodnosti. Imamo tehnologijo in znanje s katerim smo najboljša izbira za nakup in nadaljno pomoč za vaš avto.

Financiranje 1%

Financiranje 1% vam omogoča nakup avtomobila znamke Škoda za 1% njegove maloprodajne cene na mesec. Pri tem se lahko odločite za različne višine pologa, od 10% do 28% maloprodajne cene vozila in izberete med dvema dobama financiranja - 72 ali 84 mesecev. Vse to vpliva na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. Ob pologu 28% maloprodajne cene vozila in dobi financiranja 72 mesecev ostanka ni, saj v tem obdobju odplačate celoten avtomobil.

Višina mesečnega obroka pa vedno ostaja ista - ves čas financiranja znaša 1% maloprodajne cene vozila na mesec. Enostavno, brez pasti in neprijetnih presenečenj!

Preverite našo zalogo vozil Škoda, ki so na voljo v kombinaciji s Financiranjem 1% 

Financiranje 1% brez pologa

Financiranje 1% brez pologa je na voljo za modela Škoda Superb in Škoda Superb Combi. Pogoji so enaki, kot pri Financiranju 1%, le da v tem primeru ni začetnega pologa. Tudi pri Financiranju 1% brez pologa mesečni obrok znaša 1% maloprodajne cene vozila, izbirate pa lahko med istima dvema dobama financiranja - 72 ali 84 mesecev.

Preostanek vrednosti vozila, ki je odvisen od izbranega obdobja, stranka poravna ob izteku financiranja.

Preverite našo zalogo vozil Škoda Superb in Škoda Superb Combi 

Škoda BON

S Škoda BON-om si lahko še za dodatnih 1000€ znižate ceno svojega izbranega Škoda vozila!
Škoda BON je na voljo za vsa vozila na zalogi, akcijske modele Škoda in vozila, naročena v tovarno.


Pogoj za koriščenje Škoda BON-a:

  • sklenjena pogodba o financiranju in permanentnem Porsche kasko zavarovanju hkrati preko Porsche finance group Slovenija.


(Minimalna doba financiranja je 36 mesecev, maksimalni polog pa 50% nabavne vrednosti vozila pri kreditu in finančnem leasingu, ter 30% pri operativnem leasingu.)

Preverite našo zalogo vozil Škoda, katerim lahko s Škoda BON-om znižate ceno za 1000€ 

Financiranje 1%+

Financiranje 1%+ je namenjeno vsem, ki si bi želeli ob nakupu vozila Škoda koristiti Škoda BON. Podobno je Financiranju 1%, le da znesek mesečnega pologa pri Financiranju 1%+ znaša 1% maloprodajne cene vozila, zmanjšane za 1000 €. Polog po vaši izbiri znaša med 10% in 28% maloprodajne cene vozila, zmanjšane za 1000€. Izbirate lahko med dvema dobama financiranja - 72 ali 84 mesecev. Ostanek vrednosti plačate ob zaključku financiranja.

Preverite našo zalogo vozil Škoda, ki so na voljo v kombinaciji s Financiranjem 1%+