chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

 1. Novice
 2. Škoda HUDOBRO financiranje
26.10.2018
AKCIJA

Škoda HUDOBRO financiranje

Samo vrhunsko je dovolj dobro. Preverite vse 4 HUDOBRE ponudbe, ki vam pomagajo priti do vašega novega Škoda vozila po najbolj ugodni ceni - Škoda HUDOBRO.

HUDOBRO

Škoda HUDOBRO. Ste našli svoje sanjsko Škoda vozilo, pa nimate prihranjenega dovolj denarja, da bi vozilo takoj plačali v celoti? Brez skrbi!

Več o Škoda Hudobro financiranje in Hudobro zavarovanje* si lahko preberete na uradni strani Porsche Leasing.  

Za vas imamo na voljo 4 HUDOBRE ponudbe*:

 • Financiranje 1%
 • Financiranje 1% brez pologa
 • Škoda BON
 • Financiranje 1%+

Financiranje 1%
Financiranje 1% vam omogoča nakup avtomobila znamke Škoda za 1% njegove maloprodajne cene na mesec. Pri tem se lahko odločite za različne višine pologa, od 10% do 28% maloprodajne cene vozila in izberete med dvema dobama financiranja - 72 ali 84 mesecev. Vse to vpliva na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. Ob pologu 28% maloprodajne cene vozila in dobi financiranja 72 mesecev ostanka ni, saj v tem obdobju odplačate celoten avtomobil.

Višina mesečnega obroka pa vedno ostaja ista - vse čas financiranja znaša 1% maloprodajne cene vozila na mesec. Enostavno, brez pasti in neprijetnih presenečenj! Preverite našo zalogo vozil Škoda, ki so na voljo v kombinaciji s Financiranjem 1%.

Pri Porsche Inter Auto veljamo s petimi poslovalnicami za eno najbolje organiziranih trgovcev vozil v Sloveniji. 

Pet razlogov zakaj kupiti rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto:

 • Izjemno kvalitetna in največja ponudba v Sloveniji
 • Preverjeno ozadje avtomobila in zgodovina vozil
 • Dobro vzdrževana, temeljito pregledana vozila
 • Zagotovljena garancija
 • Kvalitetne storitve, prodaja in servisi

Med celotnim procesom nakupa vam je na voljo naš šolan in usposobljen prodajni svetovalec znamke Škoda, ki vam bo pomagal v vsakem trenutku, predvsem pa vam svetoval pri nakupu glede na vaše potrebe, zahteve in možnosti.

Ponujamo najboljšo možno rešitev, da boste lahko prišli do izbranega avtomobila s kar najmanj finančnih težav, dovolj hitro in brez zapletov. Vse kar potrebujete, boste uredili na enem mestu: od registracije do servisa. Prodajni strokovnjaki lahko ponudijo različne možnosti financiranja in zavarovanja vašega izbranega vozila, ki bodo povsem usklajene z vami. Če želite prodati vaše staro vozilo vam ponudimo odkup vozila po ustrezni tržni vrednosti. V naših Porsche poslovalnicah vam bomo v najkrajšem možnem času popravili vse napake in poškodbe. Vaš nakup avtomobila želimo proslaviti z neprestano oskrbo, podporo in nasveti tako, da boste v vožnji uživali zdaj in v prihodnosti. Imamo tehnologijo in znanje s katerim smo najboljša izbira za nakup in nadaljno pomoč za vaš avto.

Financiranje 1%

Financiranje 1% vam omogoča nakup avtomobila znamke Škoda za 1% njegove maloprodajne cene na mesec. Pri tem se lahko odločite za različne višine pologa, od 10% do 28% maloprodajne cene vozila in izberete med dvema dobama financiranja - 72 ali 84 mesecev. Vse to vpliva na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. Ob pologu 28% maloprodajne cene vozila in dobi financiranja 72 mesecev ostanka ni, saj v tem obdobju odplačate celoten avtomobil.

Višina mesečnega obroka pa vedno ostaja ista - ves čas financiranja znaša 1% maloprodajne cene vozila na mesec. Enostavno, brez pasti in neprijetnih presenečenj!

Preverite našo zalogo vozil Škoda, ki so na voljo v kombinaciji s Financiranjem 1% 

Financiranje 1% brez pologa

Financiranje 1% brez pologa je na voljo za modela Škoda Superb in Škoda Superb Combi. Pogoji so enaki, kot pri Financiranju 1%, le da v tem primeru ni začetnega pologa. Tudi pri Financiranju 1% brez pologa mesečni obrok znaša 1% maloprodajne cene vozila, izbirate pa lahko med istima dvema dobama financiranja - 72 ali 84 mesecev.

Preostanek vrednosti vozila, ki je odvisen od izbranega obdobja, stranka poravna ob izteku financiranja.

Preverite našo zalogo vozil Škoda Superb in Škoda Superb Combi 

Škoda BON

S Škoda BON-om si lahko še za dodatnih 1000€ znižate ceno svojega izbranega Škoda vozila!
Škoda BON je na voljo za vsa vozila na zalogi, akcijske modele Škoda in vozila, naročena v tovarno.


Pogoj za koriščenje Škoda BON-a:

 • sklenjena pogodba o financiranju in permanentnem Porsche kasko zavarovanju hkrati preko Porsche finance group Slovenija.


(Minimalna doba financiranja je 36 mesecev, maksimalni polog pa 50% nabavne vrednosti vozila pri kreditu in finančnem leasingu, ter 30% pri operativnem leasingu.)

Preverite našo zalogo vozil Škoda, katerim lahko s Škoda BON-om znižate ceno za 1000€ 

Financiranje 1%+

Financiranje 1%+ je namenjeno vsem, ki si bi želeli ob nakupu vozila Škoda koristiti Škoda BON. Podobno je Financiranju 1%, le da znesek mesečnega pologa pri Financiranju 1%+ znaša 1% maloprodajne cene vozila, zmanjšane za 1000 €. Polog po vaši izbiri znaša med 10% in 28% maloprodajne cene vozila, zmanjšane za 1000€. Izbirate lahko med dvema dobama financiranja - 72 ali 84 mesecev. Ostanek vrednosti plačate ob zaključku financiranja.

Preverite našo zalogo vozil Škoda, ki so na voljo v kombinaciji s Financiranjem 1%+

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.