NOVOSTI V SERVISU
30.06.2020

ŠKODA KODIAQ REDNI SERVIS - ugodnejša cena za servis z menjavo olja!

ŠKODA KODIAQ REDNI SERVIS - za vozila starejša od štirih let smo pripravili ugodne pakete Vedno vredno, Varčevalne pakete za servis vozil (menjavo olja) s katerimi boste močno privarčevali.
ŠKODA KODIAQ SERVIS

ŠKODA KODIAQ REDNI SERVIS - ugodnejša cena za servis z menjavo olja!

Pri rednem servisu Škoda Kodiaq, uporabimo profesionalno olje, ki je potrjeno in priporočeno s strani proizvajalca. Zagotavljamo najboljšo kvaliteto olja, ki pripomore pri zmanjševanju trenja med gibljivimi deli, zmanjševanju porabe goriva in omogoči lažji zagon avtomobila pri nizkih zimskih temperaturah. Z opravljenimi rednimi servisi boste zagotovili zanesljivo delovanje vašega vozila Škoda. Ugodni paketi veljajo za vozila starejša od štirih let (Vedno vredno Varčevalni paketi).

ŠKODA KODIAQ SERVIS KONTAKT

Pokličite nas za več informacij o menjavi olja in se naročite na servis. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!

REDNA MENJAVA OLJA

Menjava olja pri vašem vozilu Škoda Kodiaq je po navodilu proizvajalca potrebno opraviti na vsakih 15.000 km oz. vsako leto ali pa na 30.000 km (odvisno, kateri pogoj je prej izpolnjen). Točne podatek o vzdrževanju vašega vozila pa boste našli v servisni knjižici.

POOBLAŠČENI SERVIS ŠKODA

Privoščite vašemu jeklenemu konjičku odlično opravljen in strokoven servis z menjavo olja na pooblaščenem servisu Škoda. V paketno ceno (redni, servis, menjava olja) - vse vključeno po posebno nizki ceni s katerimi boste močno privarčevali.

VSE VKLJUČENO V PAKET MENJAVE OLJA:

  • profesionalno motorno olje,
  • originalni oljni filter Škoda,
  • delo menjave olja,
  • test akumulatorja,
  • asistenca Porsche Slovenija Škoda, 24 ur na dan,
  • 24-mesečna garancija na delo menjave in originalne dele.


Pokličite nas za več informacij o menjavi olja in se naročite na servis. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!