NOVOSTI PRI ZNAMKI ŠKODA
07.12.2020

Škoda Ljubljana

ŠKODA LJUBLJANA - bogata ponudba vozil in servisnih storitev Škoda v Ljubljani
ŠKODA OCTAVIA RS 2021

ŠKODA ima bogato ponudbo storitev in prodaje v Ljubljani. Tudi v današnjih negotovih časih, ko je nakup vozila bolj ali mogoč z različnimi rezrvacijami in ogledi prek videa, lahko bodoči kupec pogleda bogato ponudbo vseh vozil na enem mestu. Škoda nova vozila iz zaloge so serijska vozila z že bogato notranjo opremo in le čakajo na svojega novega lastnika. Z nakupom novih vozil z zaloge se kupec izogne dolgotrajnemu izbiranju dodatne opreme in vseh podrobnosti ter dodatnih stroškov pri konfiguriranju. Seveda pa je za kupce vedno na voljo tudi konfigurator, kjer si lahko vozilo vnaprej sestavi sam.

Na drugi strani pa so tudi Škoda rabljena, ki so preverjena in pregledana z vseh strani. So del Das WelAuto znamke, kar pomeni, da gredo vsa vozila skozi pregled več kot 250 kontrolnih točk, ki zajemajo cel kup pomembnih komponent opreme, varnosti in samega delovanja avtomobila. 

Za vse tiste, ki pa so že lastniki in so iz Ljubljane, pa se na Porsche Verovškova nahaja vrhunski pooblaščeni servis za vozila Škoda. Poleg same redne servisne ponudbe, njihovi servisni svetovalci in strokovnjaki za vozila Škoda poskrbijo še dodatno. Odličen primer za to je menjava zavornih ploščic Škoda, kjer je sama servisna storitev na še kaj več kot le preprosto menjavo zavornih ploščic. Pregled zavor vključuje popolni pregled vseh možnih napak ali poškodb, saj čisto vse vpliva na obrabo zavornih ploščic. Ob popravilu ali menjavi zavor preverijo tudi za morebitne poškodbe na obeh sprednjih ploščicah, debelino in obrabo ploščic, škripanje in kontrolo usmerjevalnikov zraka na ploščice. Poleg vsega tega pa seveda preverijo še količino in stanje zavorne tekočine, ki je ključna za optimalno delovanje zavor.