SERVISNE NOVICE
28.08.2020

ŠKODA SERVIS KOPER

ŠKODA SERVIS KOPER -  zaupajte nam vašo Škodo in jo zapeljite na svoj pooblaščeni servis na Porsche Koper.
Škoda servis

ŠKODA SERVIS KOPER-  zaupajte nam vašo Škodo, saj bodo naši strokovnjaki odlično poskrbeli zanjo. V Kopru je pooblaščeni servis za vašo Škodo na Ankaranski cesti 10. Ponujamo vam mnoge servisne storitve, med drugim lahko pri nas opravite redni letni servis menjave olja in oljnih filtrov ter menjavo zobatega jermena in črpalke hladilne tekočine.

Privoščite svoji Škodi najboljši servis na Obali in obiščite našo poslovalnico Porsche Koper. Za rezervacijo termina ali več informacij se obrnite na: 

  • Porsche Koper – Ankaranska cesta 10, 6000 Koper; tel.: +386 5 61 16 500

Naše glavne storitve: 

Poleg rednih servisov pa lahko pri nas opravite tudi hitre servisne storitve, kot so menjava akumulatorja, menjava zavor, ali pa blažilnikov (amortizerjev). V primeru nesreče ali kakršnega koli drugega škodnega primera bomo vaše vozilo popravili v najhitrejšem možnem času, prav tako pa bomo poskrbeli, da bodo vanj vgrajeni le originalni rezervni deli, ki so primeri le za vaš model vozila. Ker pa se zavedamo, da so s servisi vedno stroški, predvsem pa se ti večajo s starostjo vašega vozila, smo vam pripravili odlične paketne ponudbe Škoda Vedno vredno! Želimo vam omogočiti kakovosten in profesionalno opravljen servis, na katerega boste prejeli tudi dvoletno garancijo na opravljeno delo in vgrajene originalne dele, prav tako pa se vam avtomatično podaljša članstvo v Asistenca Škoda.